|
Ates |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
secil
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: AtesGönderim Zamanı: 23 Ara 2021 Saat 06:13 |
|
Kadir Bey merhaba 10 yasındaki oğlum pazar gununden beri atesli sadece 2 kez ates dusurucu verdık sürekli yatıyo ilk gün kustu 2-3 kez suan kusma yok uykusynda sayıklıyo kızıyo sürekli..uyanınca alakasız şeyler söyluyo.öksürüğü var heryerim ağrıyo diyor meburı ıhtıyacları dışında kalkmıyo hep yatıyo.sizden öğrendiklerimle ilerliyorum şimdiye kadar böyle uzun sürmemişti covıd mi oldu bilmıyorum yada enfeksiyoz mononukleoz mu ?bugun 5.gün ateste.tesekkür ederim yapmam gerekwn bişey varmı hocam doktor gıtsem imkanı yok çıkamayız hastaneden hiç bu kadae surmemişti hasta oldugunda size sormadan edemedim.çok tesekkür ederim hocam sağolun varolun
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Ara 2021 Saat 18:51 |
|
Hayal gormeler varsa, Muhtemelen Enfeksiyoz Mononukleoz.
Imkan varsa, bir Kan Sayimi yaptirin, MONO yuksekligi ile kesinlik kazanir.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 23 Ara 2021 Saat 18:52 |
|
![]() |
|
secil
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Ara 2021 Saat 07:04 |
|
Hocam 5.gün atesi düştü hayal görmeside gecti.Yoğun balgamlı öksürüğü var.bal veriyorum limonlu olunca yemiyo.balı bile zorla cold mix odasının peteğini kapattım terleyipte öksürük artmasın diye..yatmadan sıcak buhar uyguladık 45 dakika aralıksız öksürdü.sıcak buharda öksürük artıyomu hocam acaba soğuk buharmı uygulamamız lazımdı.eski mailleride okuyorum hocam.burnu acık kalsın diye ve nadiren gelen kulak agrısı içinde illiadin baslıycam.tarihi gecmiş illiadinin faydası olur mu.3eczane dolaştım piyasada ilaç yokmuş.bugun yine bakcam.Ömrünüz uzun olsun hocam Allah razı olsun siz olmasanız hastanelerden cıkamazdık nekadar cok insana yardımcı oluyorsunuz en çok dua ettiğim insan sizsiniz.sağolun varolun hocam
Düzenleyen secil - 24 Ara 2021 Saat 07:08 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Ara 2021 Saat 20:54 |
|
Iliadin'in SKT YOKTUR. Istediginiz sure kullanin, etkili olur.
Daima sicak buhar kullanin. Bir tek Astim da soguk buhar kullanilir. Oksuruk olmasi kotu bir sey degil. Vucut savunmasi..Esas tehlike, oksurugu keserseniz olusur.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|