|
Öksürük |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Çnglelf ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nis 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ara 2021 Saat 12:11 |
Hocam kızım 11 aylık. 1 ay önce pnomomi geçirdi. İki gündür öksürüğü var sanki boğazına birşey takılmış tarzda şiddetli boğuk boğuk havlar tarzda özellikle yatınca artıyor. Öksürük Uykudan uyandırıyor. Hırıltı gibi bogazdan ses geliyor. Birde burun akıntısı var. Ateş yok. Ne olabilir ? Ne yapmamızı önerirsiniz özellikle öksürük için ? Teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Çnglelf ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nis 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kitabınızda ki öksürük şemasına göre alerji çıkıyor. Hapşırma da oluyor. Ne önerirsiniz ?
Düzenleyen Çnglelf - 09 Ara 2021 Saat 18:27 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118000 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN, Turk doktorlarinin "Zaturre" teshislerine inanmayin!
Turk doktorlari ASLA Grip teshis etmemek icin, eskiden hepsine Astim veya Bronsit derlerdi, dillerini bir yerlerine soktugum icin, simdi de "Zaturre" diyorlar! 3gun Zyrtec surup verip, deneyin. |
|
![]() |
|
Hocam doktora gittik. Röntgen istedi temiz çıktı infulanza ve rsv testi istedi ikiside negatf cikti acilde prednol ve ventolin pulmicort verilsn geri gel sonuclara bakalım dedi acile gtmedim bebegimi emzirdim sonra yanina gttim doktorada acile gttim geldim dedim bebegimi tekrar dinledi bak rahatlamis dedi ama bn acilde prednol yptrmadim. Bronsiyolit dedi aqumentin ve rhinfant yazdi gönderdi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118000 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
10 seneden beri Turk doktorlarinin NE KADAR sahtekar olduklarini ve sirf en basit hastaligi bile, kronik hale
getirmek icin, Kortizon'u bu kadar yaygin kullandiklarini anlatiyorum. Bronsiolit ha!! Daha "Bronsiolit'in" DAIMA Viral bir hastalik oldugundan bile haberi yok, hala antibiyotik veriyor. Butun bu salakliklari da, ASLA Grip teshis etmemek icin yapiyorlar. ZiraGrip teshis ettiklerinde, kendilerine fazla is cikmaz. Illaki; "Sahtekarligin 3 Safhasini" uygulayacak. Same shit, different smell! Sadece benim anlattiklarimi uygulayin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 09 Ara 2021 Saat 23:28 |
|
![]() |
|
Hocam 4 gün zyrtec kullandik. Burun akıntısı öksürük gözlerde kızarıklık gecti. Fakat hala hiriltisi mevcut ne yapabilirim ?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Zyrtec'i kesin, sicak su buhari uygulayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|