|
Gözde çapak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Yeliz35 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mar 2020 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 61 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Kas 2021 Saat 17:55 |
Hocam merhabalar. Oglum 2016 ocak doğumlu. İki aydir anaokuluna gidiyor ve malum surekli hastalanıyor. Son hastaligi su anda yerini sadece kuru öksürüğe ve burun tıkanıklığına birakti. Okulda covid testi yaptilar negatif çıktı. Yaklasik bir haftadır iki gozunde de aşırı derecede çapaklanma var. Daha onceki hastalıklarında hiç böyle bir sey olmamisti. Burnu da hala tikali. Hocam çapaklanma ile ilgili yazilarinizi forumda okudum. Biz 3 aydir ABD de yaşıyoruz, burada sizin tavsiye edeceginiz hangi ilaci almalıyız gözü için? Şimdiden çok teşekkür ediyorum. Sağlıklı günler hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Griplerde siklikla olan "Goz kasintisi" nedeni ile gozunu elleyerek mikrop bulastirmis.
Antibiyotikli (Tobrex gibi) goz damlasi temin edebilirseniz, gunde:4x1 damla HER 2 goze damlatin.. Edemezseniz, maalesef Amerika da doktora gitmeniz icap edecek.
|
|
![]() |
|
Yeliz35 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mar 2020 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 61 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam cok teşekkürler cevabiniz için. İntenetten bu ilaci buldum, uygun mudur kullanalim mi?
Tobramycin Ophthalmic Solution 0.3%, 5 ml |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kullanabilisiniz..
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok teşekkürler hocam. İyi ki varsiniz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|