|
iliadin damla kullanımı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sultan1 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nis 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 55 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Kas 2021 Saat 08:14 |
iyi günler hocam kitabınızı aldım emeğinize sağlık çok bilgilendirici tam bir rehber kitap hocam 3 yaşında kızım öksürükle başladı iki gün önce kulağım ağrıyo deme başladı iliadin damla kullanmaya başladım bugün 3 gün ama gece çok şiddetli ağrısı yeri göğü inletti sizin tabirinizle calpol verdim damlayı yaptım biraz rahatladı uyudu gece tekrar ağrıyor dedi parol verdim iliadin damlayı burnuna iki damla damlatıp damlattığım tarafa yatırıyorum yanlış mı yapıyorum hocam damlattığım taraf üstte mi kalacak aklım karıştı gece acile gidince doktor kulak damlası verdi kullanmadım birde croxilex diye bir antibiyotik verdi daha önce hiç duymadım ona da başlamadım kullağının delinmesinde endişe ediyorum Bactrim kullanmam gerekir mi tek başına iliadin damla mı kullanmalıyım ateş yok
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118707 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN ;Kulak damlasini agrili devrelerde KULLANMAYIN!
Damlattiginiz tarafa yatiracaksiniz. Yani; (misal) Sol kulaga damlattiktan sonra, sol kulak ustune yatiracaksiniz. devamli agri olanlarin Bactrim kullanmasi faydali olur. 5 gun, gunde:2x1 olcek verin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|