|
Covid ve aşı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Burcu87 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 439 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Kas 2021 Saat 10:10 |
Hocam iyi günler. Biz ailecek 40 gün önce atlattık covidi. Ben aşılı değildim, eşim çift doz biontech olmuştu. İzninizle danışmak isterim:
1. Hastalığı kendimce ağır geçirdim ve vücudumun bağışıklık kazanmış olduğunu düşünüyorum. Normal yoldan elde ettiğimiz bağışıklık yeterli değil mi? Neden hemen 1 ay sonrasında aşı olmamız gerekiyor? Ve hocam alerjik öyküm var bu yüzden çekindim aşıdan, olmadım. Kalp problemim var hatta covid kalbime vurdu günlerce tekleme yaşadım. İkisini birleştirince biontech olmaya çekiniyorum. Sinovac etkin mi değil neden önermiyorsunuz? 2. Eşim temmuzda ikinci doz biontech olmuştu ve iki dozda da kol ağrısı dışında birşey hissetmedi. 2buçuk ay sonra covide yakalandığımızda onu da epey yataklara düşürdü ama 4 günde ayağa kalktı. Yapılan aşı tutmadı da o yüzden mi hafif geçirmedi? Ve şuan iki dozu tamamlamış covid atlatmış tekrar aşı olmasına gerek var mı?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117883 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Farkli Covid tipleri var. BionTech asisi olun.
2- BionTech asisi dahi "mukemmel" degil. AMA, olumleri azalttigi da bir gercek. Asi olun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|