|
Temaslı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
mutlu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Tem 2020 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 191 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Eki 2021 Saat 17:20 |
Hocam korona pozitif olan biri ile en son temasım perşembe günü oldu. Acaba kaç gün sonra hangi gün test yaptırmam gerekir, belirti olmazsa teste gerek yok mu. Bugün pazar ateş yok koku tat alıyorum. Çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
mutlu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Tem 2020 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 191 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam birde ateş öksürük VS olmadan bulaşma olmaz diyorsunuz. Bu hala geçerli değil mi. Korona olan arkadaş perşembe günü çok iyiydi gece aniden oldu diyor. Bu durumda geçmemiştir değil mi. Yine de odaya kapandım. Odadan çıkarken maske takıyorum. Ama karantinayı kaldırmışlar yarına mecbur işe gideceğim. İzin alıp gitmesem mi, kadir ben kusura bakmayın ne yapacağız bilmez durumdayız. Hocam iyi ki varsınız.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118132 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tasiyicilik olan hastaliklarda "Karantinalar" Hicbir ise YARAMAZLAR..
|
|
![]() |
|
Peki hocam test istenirse illa iş yerinden temaslı olduğumuz için kaçıncı gün doğru sonuç alabiliriz.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118132 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hangi Test'den bahs ediyorsunuz?
Yazarlar kismindaki makalelerim arasindaki "Covid-19 testleri" yazimi okuyun.
|
|
![]() |
|
Hocam pcr testinden. Birde kat kat örtünüp ter atmanın COVİD-19 a gribe soğuk algınlığına bir faydası olabilir mi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
PCR; burun/bogaz bolgesinde virus olup, olmadigini gosterir.
Sicak tutup, ter atmanin sadece Grip/Covid degil, butun hastaliklarda faydasi vardir.
|
|
![]() |
|
Hocam, ateşimi cihazla ölçüyorum yok elimle bakıyorum yok ama sanki ateşim var gibi hissediyorum. içim yanıyor gibi sanki. psikolojik mi bilmiyorum. böyle bişey olabilir mi.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|