| 
 | 
| Covid mi oldum?? | 
| Yanıt Yaz   | Sayfa 12> | 
| Yazar | |
| ozlemtunc   Üye   Kayıt Tarihi: 28 Tem 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 134 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı ozlemtunc Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Konu: Covid mi oldum?? Gönderim Zamanı: 28 Ağu 2021 Saat 21:06 | 
| 
   Merhaba Kadir bey. 43 yaşındayım.   Çarşamba gecesi yükle ateş ve vücut ağrısıyla başladı süreç.  Ertesi gün de inip çıkan ateş ve ağrı devam etti boğaz ağrısıyla birlikte.persembe de aynı şekilde.  Bugün 4.gün ağrım azaldı ateş de akşamları çıkıyor. 38.7 civarında şuan. yogun balgam ve geniz akıntısı  var. Hatta öksürürken kusmama neden oldu balgam. Hastaneye gidip de ekstra bi ilaç almak istemiyorum ama.yine de size danışmak istedim.  Bu arada biontech aşının ilk dozunu bir ay once yatırmıştım.  Bu aralar olmam gerekiyordu ama araya bu hastalık girdi. Covid belirtisi mi bunlar acaba ?? Cevabınız için çok teşekkür ederim.... | |
|  | |
| Dr.KadirTugcu   Uzman   Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119419 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı Dr.KadirTugcu Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 29 Ağu 2021 Saat 09:25 | 
| 
   İster Covid, ister mevsimsel Grip olsun, yapılacaklar aynıdır. Ateş düşürmeyin, ilaç kullanmayın.  Kendinizi iyi hissettiğinizde, ikinci BionTech aşınızı olun.  | |
|  | |
| ozlemtunc   Üye   Kayıt Tarihi: 28 Tem 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 134 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı ozlemtunc Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 30 Ağu 2021 Saat 14:54 | 
| Merhaba Kadir bey. Bugün test yaptırdım.  Test sonucum pozitif cıktı.  Delta Varyantı olduğum söylendi. Siz covid durumunda hic ilac kullanmayin demsitiniz.  bu delta varyanti icin de gecerli mi ? | |
|  | |
| Dr.KadirTugcu   Uzman   Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119419 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı Dr.KadirTugcu Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 30 Ağu 2021 Saat 15:37 | 
| 
   Aynen öyle. Zaten geçen sene kullanılan ilaçların hiçbiri bu sene kullanmıyor.  Hakikaten işe yarar ve tedavi edici bir ilacı ZATEN YOK...  | |
|  | |
| müptela   Katılımcı Üye     Kayıt Tarihi: 06 Ara 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 224 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 30 Ağu 2021 Saat 18:42 | 
|   Kadir Bey annemde korona halsiz ateşi 39 ve bilinç kaybıda yaşıyor bu normal bir durum mu 😢 serum aldılar 2 sefer serumdan sonra kötü oldum dedi annem kortizon ve antibiyotik koymuşlar seruma 3. Serumu red etti annem almadı doğal yollarla atlatmaya çalışıyolar ama bilinç kaybı olunca korktuk , dayımı koronadan hastaneye yatırdılar kandaki oksijen seviyesi düşünce tehlikeli dendi doğru mu ? Şuan entübe olmuş şekilde ne olur cevap bekliyorum 😞 | |
|  | |
| Dr.KadirTugcu   Uzman   Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119419 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı Dr.KadirTugcu Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 30 Ağu 2021 Saat 20:32 | 
| 
   Kullanılan ilaçların hiçbir faydası yok.  Ateş düşürmayin, ilaç kullanmayın. | |
|  | |
| müptela   Katılımcı Üye     Kayıt Tarihi: 06 Ara 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 224 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 30 Ağu 2021 Saat 21:17 | 
|    Peki bu hastalıkta kandaki oksijen seviyesi düşünce hastahaneye yatırmalıyız diyorlar doğru mu Dr Bey ?  | |
|  | |
| Dr.KadirTugcu   Uzman   Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119419 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı Dr.KadirTugcu Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2021 Saat 10:22 | 
| 
   Kandaki oksijen seviyesi düşmeden önce, Akciğerlerin hastalanması, solunumun hızlanması icap eder. Bu arazlar olmadan, böyle şeyleri aklınıza getirmeyin. | |
|  | |
| Yanıt Yaz   | Sayfa 12> | 
| Tweet | 
| Forum Atla | Forum İzinleri  Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma | 
| 
 |