|
Ateş kuru öksürük |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hasret.61 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haz 2020 Konum: TRABZON Durum: Aktif Değil Puanlar: 113 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasret.61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2021 Saat 00:09 |
merhaba hocam kızım 13/08/2013 doğumlu 115 cm bıyı 23 kilo. Bu sabah erken uyandı ve öğleye doğru ateşi 36 dan 37,5 lara kadar çıktı gözleri yanmaya başladı ve yaşlanmış gibi olunca calpol verdim bir ölçek ateşi bi saat sonra düştü. Ara ara da kuru öksürüğü var.
Yemeğini meyvesini yedi. Ev yoğurdu yedi. Kestane balı ıhlamurla yedirdim ve sizin önerdiğiniz tuz karbonat suyuyla gargara ve burunu temizliyorum. Yatmadan önce kuru öksürük biraz fazlalaştı. Hocam ne öneririniz ve aklına takılan bu belirliler kovit olur mu? Temasımız yok 😌 bilgi verirseniz çok sevinirim
|
|
![]() |
|
hasret.61 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haz 2020 Konum: TRABZON Durum: Aktif Değil Puanlar: 113 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasret.61
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam tatilde olduğunuzu dikkatten kaçırmışım kusuru bakmayın. kızım düzeldi hafif öksürük kaldı. ateşi bir gün sürdü ve doğal yöntemlerle atlattık çok şükür. ama şimdi oğlumda burun akıntısı ve hapşırık var. bende aynı şikayetler. mevsimsel grip diye düşünüyorum ama haşırınca herkes kovit diye algılıyor. kovitte hapşırma ve burun akıntısı olur mu? ister istemez şüphe oluyor? kovitle normal grip arasında farklar neler nasıl haraket edelim hocam bilgi verebilirseniz çok sevenirim. çok teşekkür ederim şimdiden..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- " sizin önerdiğiniz tuz karbonat suyuyla gargara" ... Benim böyle bir önerim HİÇ olmadı.
2- Hapşırma; Covid belirtisi değildir. 3- Covid; bir cins Grip olup, bütün Griplerde olan belirtiler vardır. Griplerle ilgili yazılarımı okuyun. 4- Seneler evvel yazmış olduğum; Coronavirusler makelemi de yazarlar bölümünden okuyun.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasret.61
hocam cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. 2008 doğumlu oğlumda deniz suyu yerine bir su bardağına bir çay kaşığı tuz ve yarım çay kaşığı karbonat koyup burnu temizleyin diye önermiştiniz diye hatırlıyorum hatta çocuk alerji dr. aynı reçeteyi verince ben biliyordum demiştim. ama belkide yanlış hatırlıyor olabilirim.
corona virüsler için makaleniz olduğunu bilmiyordum okurum hocam çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Karbonat; benim önerim değil. Ben işi zorlaştırmam.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasret.61
Kusura bakmayın hocam sizi de yoruyorum ama peki karbonat zararlı mı?
sizin önerileriniz ve verdiğiniz bilgiler benim için çok önemli çünkü sayenizde iki çocuğumu da gereksiz ilaçlara başvurmadan büyütüyorum. hakkınızı helal edin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Zararlı değil, gereksiz. Her zaman, her evde bulunmayabilir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasret.61
anladım çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|