|
Kan değerleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
alev-kerem ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ara 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 506 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alev-kerem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ağu 2021 Saat 19:25 |
Hocam merhabalar umarım iyisiniz. 39 yaş 67 kilo 1.65 boy 28 hafta gebeyim 75 Gr OGTT ve CBC sonucu ekte. Halsizlik ve nefes darlığı şikayetlerim de vardı Manavgat'ta tatildeyken ben aşırı nemden sicaktan diye düşünmüştüm. Sizce bu kan degerleri viral enfeksiyonu mu gösterir kansızlık yönünden mı yoksa şeker yönunden sorunlar mı yaşıyorum? Degerlendirebilir misiniz?Kadın doğum doktoruma bir ay sonra gideceğim hacettepeye. Öneriniz olursa vakit kaybetmek istemem. Saygilarimla |
|
Sen ol da; ister yâr' ol, ister 'yara'; lütfun da başım üstüne, kahrın da.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kansızlık yönünden, şu anda sınırdasınız....Ama, aldığınız her kilonun karşılığı olan Demiri alamazsanız, anemi gelişecek.
Ya yediğiniz et ve etli gıda miktarını arttırın, ya da Demir ilacı kullanın. Anne karnındaki bir bebekte asla anemi olmaz. Annede ne miktarda Demir varsa sonuna kadar alır, olan anneye olur. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|