|
Bademcik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esraa35 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eyl 2014 Durum: Aktif Puanlar: 206 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Tem 2021 Saat 18:40 |
Hocam merhaba,bundan yaklasik 2 hafta once 6.5 yasindaki kizim bogazim gidiklaniyor,aciyor dedi ve kuru oksuruk basladi,sonraki gunler nezle gibi devam etti,sadece ikinci gun hafif atesi oldu.ilac kullanmadik,sonraki 7.gunde gun gun ayni belirtiler bende oldu,ilk 3 gun cok halsiz yorgun hissettim.Esimin de 3 gundur burnu akiyo ve oksurugu var.1 hafta oldu 2 gundur iyiydim ama bugun sol bademcigim yutkunurken cok aciyo,aynada baktigimda ustunde kirmizi kucuk bi olusum var,sivilce gibi.Nedir bu hocam?Tantum verde sprey kullaniyorum ama bi ise yaramadi.(42 yas kadin)
|
|
Esraaa
|
|
![]() |
|
esraa35 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eyl 2014 Durum: Aktif Puanlar: 206 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam az once cok degisik bisey oldu,aynada bogazima bircok kez acip bakarken birdenbire bademcigin icinden epey miktarda beyaz kotu kokulu sivi akti.Disinda beyazlik yok ama.Nedendir hocam?ilk kez basima boyle bisey geldi
|
|
Esraaa
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117893 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Enfeksiyöz Mononükleosiz denilen, viral bir hastalık. 1 hafta kadar ateş yapar. Sakın Antibiyotik kullanmayın.
Antibiyotik alanlarda döküntü olur. Tedavisi yoktur. Ağrı olursa, ağrı kesici kullanın.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cok tesekkurler hocam,icinden bu sekilde sivi halde iltihap akmasi neden olur?Ates yok,baska bi belirti yok hocam.Yutkunurken bademcigim aciyo sadece
|
|
Esraaa
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117893 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
E.M.'un özelliği. Tek bademcikte bu sekil ifrazat yapar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|