Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Şişlik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Şişlik

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ceynrose Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 554
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ceynrose Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Şişlik
    Gönderim Zamanı: 06 Tem 2021 Saat 17:45
Hocam kız bebegim 10 aylik 8400 kilo.bugun is donusu gidisindan operken farkettim sag boyun kulağa taraf ama çene kemiği altinda bir şişlik farkettim findik yada az daha buyuk olabilir .canim cok sıkıldı hasta dwgil hicbir saglik sıkıntısı yok neden birden boyle bisey oldu tehlikeli bir durum olabilirmi hastaneye gotureyimmi
batuhanım herşeyim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118645
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Tem 2021 Saat 19:34
Bu yaştaki bebeklerde olur. Bağışıklık ile ilgili makalelerimi okuyun.
Yukarı Dön
ceynrose Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ceynrose Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Tem 2021 Saat 23:48
Hocam kafasini sola cevirinve ceviz gibi buyuklugu çok canım sıkılıyo uyuyamıyorum.hocam nezaman panik yapayim nezaman gecmesi beklenir nezamana kadar gecmezse doktor a gideyim.internette çok kotu seyler yaziyo losemi filan belirtilerinden diyo.
batuhanım herşeyim.
Yukarı Dön
ceynrose Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ceynrose Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Tem 2021 Saat 08:28
Hicam şişlik ceviz kadar nerdeyse .ve sabit beze gibi oynamiyor sabit ve biraz daginik sanki.agrisi filan yok.sanki bogazimiz cok sisince sertleşir ya oyle bir şişlik.hocam nekadar bekleyeyim paniklemem icin nekadar zaman gecsin.yada kotu biaey olup olmadigini nezaman ve hangi belirtiyle dusuneyim
batuhanım herşeyim.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Tem 2021 Saat 15:14
Çocuk doktorunuz bir muayene etsin. Lenfoma olsa, Karaciğer ve Dalak büyür.
Yukarı Dön
ceynrose Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ceynrose Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Tem 2021 Saat 18:50
[url=http://m.YollaYap.com/busd/162567286071.jpg][img=http://m.YollaYap.com/busd/162567286071.jpg][/url]
http://m.YollaYap.com/busd/162567286071.jpg
Hicam aglarken farkettim azi disinin orda bir beyazlik iltihap gibi hemde az ilerisinde tam bag kismi sanirim iltihap gibi beyazlamis hocam bu lenf bu sebeple sismis olabilirmi.yarin.doktora randevu almistim yinede gideyimmi
batuhanım herşeyim.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Tem 2021 Saat 21:02
Evet olabilir. Doktora değil bir Diş Hekimine gidin.
Yukarı Dön
ceynrose Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ceynrose Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Tem 2021 Saat 21:49
Hocam 10  aylik bebeği dişciyemi gotureyim.10.ayda boyle azı disinin irasi bu sekil iltijaplanmasi normalmi.benim yapabilecegim bisey yokmu
batuhanım herşeyim.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.