Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - uyuz
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

uyuz

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zelalim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 237
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zelalim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: uyuz
    Gönderim Zamanı: 13 May 2021 Saat 09:19

hocam merhaba,iyi bayramlar, 
uyuz dokuntuleri sebebiyle 1 hafta arayla 2 kez kwellada losyon uygulamasi yapmistim, sonuncusu gectigimiz cumartesi gunu. bu sabah bu dokuntuler cikti, kasiniyorlar da. ilk dokuntuler bilegimin icinde boyle sis olmayan siyah noktalar seklindeydi, bunlar farkli hocam. cok da dikkat ettim, evdeki 4aylik bebeklerimiz dahil hepimiz ilaci kullandik, carsaflar kiyafetler havlular hersey yikandi utulendi, kimse de gelip gitmiyor evimize misafir olarak. simdi bu dokuntuler nedir hocam,ilac allerjisi mi, ama sanki forumdaki eski cevaplarda kroniklesmis uyuz fotograflarina benzettim. oyleyse ne yapayim ne kullanayim,  bactrim alip tekrar mi kwellada yapayim hocam kendime cumartesi gunu? 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118404
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 May 2021 Saat 18:29
Bactrim + Kwellada  beraber kullanin. 
Yukarı Dön
zelalim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zelalim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 May 2021 Saat 15:57
hocam tekrar merhaba,
cumartesi gunu tekrar kwellada losyon kullandim, 2*2 bactrim tablet de kullaniyorum. ama kurtulamadim hocam,siyah nokta seklinde dokuntuler cikiyor halen, onceki sivilce gorunumunde olanlar da iyilesmedi. esimde de yine dokuntuler basladi. 2 sene once de yakalanmistik, kwellada ile rahatca atlatmistik, ama simdi nedense gecmiyor. 
ivermectin tabletlere ulasamiyoruz, cildiye wilkinson pomad yazdi hepimize, 6 yasinda kizima kullandim kokusundan aglaya aglaya kustu, sabahina yikadim ben de. kendime de kullanamam, tum gunu kucagimda geciren 2 bebegimiz var, evin havasi degisti cilginca agladilar, ben bile nefes alamadim o kokudan. bir yandan da aklim gidiyor bebeklere bulasacak diye. dermiton losyon varmis, ise yarar mi hocam, yada internette satilan yag formunda kokusuz kukurt icerikli losyonlar? ne yapacagimi bilemiyorum gercekten, artik kendimi yakicam diyenler var şikayet sitelerinde hep saglik bakanligina yazmışlar aylarca ugrasip kurtulamamislar diye.uyuzla ilgili yayin yasagi da varmis sanirim tvlerde. benim de psikolojimi kotu etkilemeye basladi artik, kurtulamayacagimizi dusunmeye basladim, sizin baska bir ilac oneriniz olurmu hocam acaba? 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 May 2021 Saat 18:13
"Eskiye ragbet olsa, Bit pazarina nur yagardi"!!!  
Bu asirda, hala NE Wilkinson pomadi???  1 hafta Bactrim kullanin. 
Yukarı Dön
zelalim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zelalim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 May 2021 Saat 18:04
hocam affedin cok zamaninizi aliyorum ama inanin panik halindeyim. dun gece tekrar kwellada losyon uyguladim ama kabarik dokuntuler ellerimden sonra simdi de gogsumu sarmis biraz once farkettim. losyona ragmen neden boyle oluyor hocam, ölmüyor mu bocekler, yanlis giden ne olabilir? 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 May 2021 Saat 18:07
Direnc kazanmis olabilir. Bactrim ne kadar etki ederse. 
Yukarı Dön
zelalim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zelalim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 May 2021 Saat 18:29
hocam yani hic kurtulamayacak miyiz, bebeklere de eninde sonunda bulasacak o zaman, sonra ne yapacagiz? 6 yasindaki kizimda da tekrar cikmaya basladi, wilkinson mi kullanalim, eczaneye karisim mi yaptiralim, benzil benzoat zarari olur mu, onu mu bulup kullanalim? 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 May 2021 Saat 21:02
Bahsettigim tedbirleri aldiktan sonra, Kwell veya Kwellada kullanin. 
3 gun oncesinden Bactrim Fort tablet (buyuklere)gunde:2x1 tablet..6 yasa:Bactrim surup, gunde:2x2 olcek
 baslayin ve 7 gune tamamlayin. 
Sonrasinda; Betnovate merhem, gunde:2x1 surun. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.