|
Çarpıntı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
EFEMER ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Oca 2021 Saat 18:49 |
Hocam merhaba; 37 yaşında bayanım bilinen bir sağlık sorunum yok yaklaşık 1 aydır kalbimde çarpıntı da diyemiyorum öyle küt küt değil sanki kapı tıklatır gibi kuş kanat çırpar gibi 1 2 saniyelik bişey çoğunlukla istirahat halindeyken oluyor. Kaygiminda yüksek olduğu bir süreçten geçiyorum. Kaygım mı çarpıntı ya sebep oluyor yoksa çarpinti mı kaygıya bilemedim. Cevabınız çok kıymetli şimdiden teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118684 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Carpinti??? Aritmi mi? Tasikardi mi??
Bir Kardiolog gorsun. EKG ile belli olur.
|
|
![]() |
|
EFEMER ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam merhaba;
Ben bi kardiyolaga göründüm. EKG çekildi normal 24 saatlik holter cihazı takıldı ve ekstrasistol (ön atimlariniz ) var denildi. Bunlar masum aritmiler dedi doktor strese bağladı. Benim ara ara bu atimlar devam ediyor çayı falan baya azalttım ama insan ister istemez bi takılıyorsun öyle olunca. Bu hastalığı yasiyanlar forumlarda magnezyum kullanımından fayda gördüklerini söylüyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz? Magnezyum değerim 2.10 çıkmış en son tahlilimde kullansam fazlalığıdır bi zararı olur mu? Bi yorum yaparsanız çok mutlu olurum hocam sağlıkla kalın.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118684 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Magnesium??? deneyin. Bir zarari olmaz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|