|
Göz |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
furkan ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mar 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 223 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Oca 2021 Saat 17:14 |
Hocam 15.5 ay 11kilo oglum 10 gün önce oyun oynarken sanki birşey görmüş gibi tavana bakıp kaşlarını çatıp gozlerini kısarak ve korkarak ağlamaya başladı bi dakika sürdü bugünde aynısı oldu hocam çok korktum soğuk suyla yüzünü yıkadım gelişimi konuşması anlaması normal bi cocuk hocam neden olabilir
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117982 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1-2 hafta evvel Atesli bir hastalik gecirdi ise, ona baglidir.
"Alice in Wanderland Senromu" makalemi yazarlar bolumunden okuyun.
|
|
![]() |
|
furkan ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mar 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 223 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
7 aydır hiç hasta olmadi hocam
O sendromun zararsız geçici olduğunu sizden daha önce okumuştum yinede o sendrommu olabilir hasta olmasada hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117982 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Olabilir.
Anadoluda; "Cin carpti" denilen ve "Cin cikarilan" hastalar bu tip kendiliginden duzelen hastaliklardir.
|
|
![]() |
|
Çok soru sordum kusura bakmayın hocam bu hastalık yıllar boyumu sürer yoksa kisa sürede iyilerimi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
3-5 gun suren de var, 1-2 ay suren de var.
|
|
![]() |
|
Teşekkür ederim kadir hocam
|
|
![]() |
|
Hocam oğlumda son üç gündür 10-15 saniye süren yine gözleriyle önce tavana bakıp sonra etrafta birşey görmüş gibi yapıp kafasını tutuyo 3 gündür hergun birkere oldu hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|