|
Kafasına cezve düştü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
barbaros350 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haz 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 152 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barbaros350
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ara 2020 Saat 13:23 |
Hocam 4 yaşımdaki oğlum ben içerdeyken odaya cezve götürmüş. Oda nasıl oldu bilmiyorum sanırım cezveyi tavana fırlatmış o da kafasına denk gelmiş. Bi geldi ki yüzü gözü kan evin içi kan gölü oldu biranda şapır şapır kan döküldü yüzüne. Aldığım gibi hastaneye getirdim. Bilinci açık konuşıyo sorulara cevap veriyor. Doktor bazı hareketler yaptırdı hepsini yaptı. Ama yinede bt ve röntgen çekmem lazım dedi. Dikişlik birşey yok. Bende çektirmek istemedim. İnatlaşmıyım diye röntgeni çektirdim ama bt çektirmedim. Kağıt imzalattılar.çı ıkarkende eğer gözbebeklerinde bir değişim kusma vs olursa acilen getirin dedi. Röntgende birşey var mı dedim. Röntgen çok bir fikir vermez dedi. O zaman niye çektiniz dedim içimden. Ne kadartakip etmem gerek. Çok korkuyorum. Neolur cevap verin hocam. Çok endişeliyim. Çarpmanın sert etkisiyle bir iç kanama vs olmuş mudur hocam
![]() Düzenleyen barbaros350 - 30 Ara 2020 Saat 14:59 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118370 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kabahat sizde!! Turk doktorlara nasil guvenirsiniz??
Bir daha boyle bir durum oldugunda, once bir temizlik yapip, yaranin capina bakin. Dikislik olursa, o zaman goturun. Belli ki, cezvenin sapi kafa derisini delmis. Dikis bile gerekmez. Sadec temiz bir bez ile bastirmaniz yeterlidir. Ne Rontgen, Ne BT gerekir. Ellerinde olsa; MR bile cekmek isterlerdi.. Merak etmeyin, hicbir sey de olmayacak. |
|
![]() |
|
barbaros350 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haz 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 152 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barbaros350
Saolun hocam içim rahatladı. Peki bir daha böyle birşey başımıza gelince telaşlanmamak için soruyorum. Neden bu kadar kan aktı küçücük bir kesiden. Ben resmen kafa yarıldı dikiş atarlar diye korktuğum için götürdüm.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118370 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Damara denk gelmistir.. Muhtemelen, cezvenin sapinin ucu denk geldi.
|
|
![]() |
|
esya ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 406 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam Ankefert hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kanamayı durduruyor anında ve yarayı toparlıyor. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hic duymadim..
|
|
![]() |
|
esya ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 406 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kusura bakmayın yanlış yazmışım.
Tam ismi Ankaferd BloodStopper Dental Girişimlerde Kullanım Alanları * Komplikasyonlu ya da normal dis cekimi operasyonlarında |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Agiz ici HARICINDEKI kanamalarda, yaranin ustune bastirmak yeterlidir.
Agiz ici yaralarinda, bilhassa cerrahi mudahaleler sonrasi faydali olabilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|