|
Oğlum için |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Uğur ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şub 2020 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ara 2020 Saat 04:02 |
Hocam merhaba
Oğlum 2 gün önce düştü üst damağını vurdu Hemen soğuk su ile yıkayıp temiz bez ile ufak ufak bastırarak kanamayı durdurdum O bölge kan oturmuş ve morarmış durumda Karantinadayız hiçbir şekilde çıkamıyoruz Düştükten sonra hafif ateş başladı Düşmesi ile bağlantılımı bilemiyorum Akşam boğazınında acıdığını söyledi Dokunduğumda ateşi çok yüksek gibi ancak farklı ateş ölçerler ile ölçtüğümüzde 37.5 38 arasında çıkıyor Ağzında koku oluşmaya başladı Hem yara için hem ateş ve ağız kokusu için bize ne önerirsiniz Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Uğur ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şub 2020 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yaşını yazmayı unutmuşum hocam
3 yaş 2 aylık
|
|
![]() |
|
Geçen sürede boğazının acıdığını söylüyor ve dilinin üzeri beyaz renk
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118684 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Antibiyotik gereken bir Bogaz enfeksiyonu olsa, yuksek ates (39-40 gibi) olur.
Eczanede satilan agiz calkalama sularindan, her yemekten sonra kullanin.
|
|
![]() |
|
Biz çıkamadığımız için başkasına aldıracağız hocam önerdiğiniz bir ürün/marka varmı ?
Ne alalım Çok teşekkür ederim cevabınız için
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118684 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben Turkiye'de degilim, marka bilmiyorum.. Ne varsa, onu kullanin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|