|
Corona ilaçları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kıvanç ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 870 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Kas 2020 Saat 10:14 |
Sayın hocam corona tedavisinde
favira adlı ilacı vermişlerdi enişteme, siz kullanın hücrelerde çoğalmasını önlüyor demiştiniz. Bazı hastalarada favicovir veriliyor size soruldu"O ilacin HICBIR ise yaramadigi anlasildi, bosuna kullanmayin" dediniz. Araştırdım ikiside yerli ilaç. -Bunlar farklı ilaçlarmı? Öyleyse niye herkese farklı ilaç veriliyor sizce? Düzenleyen kıvanç - 20 Kas 2020 Saat 11:15 |
|
Allahım yavrularımızı daima iyilerle karşılaştır .
|
|
![]() |
|
enorton1903 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mar 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 26 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı enorton1903
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ayrı ilaçlar değil, muadilleri ve yerli üretimleri. Favimol de var hatta. Hepsi aynı ilaç olması lazım. Kadir hocam neden öyle dedi ben de merak ettim. Son dönemde favipiravir işe yaramadığı hakkında çalışmalar mı okudu acaba? Bugün dsö remdesivir in işe yaramadığını yine açıkladı ama favipiravir hakkında bilgi bulamadım. Kadir hocamın yorumlarını bekliyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118140 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Daha evvelce, kullanilan; Remdesivir'in etkisiz oldugu yayinlandi.
Favipar ise; sadece hastalik suresini 3 gun kisaltiyor. Hele, hele, hic bir Dovid-19 arazi olmayanlara, sirf Test:(+) diye verilmesinin bir anlami yok. aylar once, Kininli ilaclar niye verildi ise, bu ilaclarda bu sekilde deneniyor. Etkisiz oldugu anlasilan, Remdesiviri ureten firma (Gilead), bugune kadar 873milyon Dolarlik satis yapmis.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|