Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Vajinal akinti
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Vajinal akinti

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Gunes05 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 744
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gunes05 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Vajinal akinti
    Gönderim Zamanı: 28 Eyl 2020 Saat 08:23
Merhaba doktor bey kızım 5 yaşında dün gece vajinal bölgesinde kızarıklık farkettim ve hametan sürdüm. Sabah kalktigimda  vajinasında krem renginde yogun akıntı vardı. Bu krem surdugumdennmi yoksa başka sebebten olabilir mi?daha öncede sürüyordum ama olmamıştı böyle.ne yapmam gerekir
Yukarı Dön
Gunes05 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gunes05 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Eyl 2020 Saat 17:39
https://imgyukle.com/i/5T5psH
İç çamaşırı bugün böyleydi 2 kre de başka iccamasirinda vardı ılık suya oturttum.niue olmuş olabilir doktor bey
Yukarı Dön
Gunes05 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gunes05 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Eyl 2020 Saat 17:40
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.