|
Tirnak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
seyla.gazi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eki 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 224 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seyla.gazi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Tem 2020 Saat 19:11 |
Hocam 4 yıl önce tırnagim resimdeki gibi olmuştusadece bas parmagimdi tedavi oldum uzun bir dönem yoktu ama son gebeligimde yine ortaya çıktı dermatoloji doktorum ozaman için ilaç vermişti ama öğrendim ki kendisi neyazikki vefat etmiş başka doktora görünmüştüm ozaman için ama iyi gelmemişti şimdi tekrarladı ama ilaçlar emzirme doneminde kullanılmaz yazıyor sizin bir tavsiyeniz var mıdır.simdiden tesekkurler
|
|
![]() |
|
seyla.gazi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eki 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 224 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seyla.gazi
![]() ![]() ![]() ![]() |
4GP.ME/busd/1595952380538.jpg |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Trosyd Tirnak jel'i kullandiniz mi?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seyla.gazi
Hayır hocam bahsettiğiniz ilacı kullanmadım.emzirme doneminde kullanılabiliyorsa hemen alirim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kullanin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seyla.gazi
Hocam 8.5 yaşında kızımın sabah uyandığında parmağı bu şekildeydi ne yapmalıyız
4GP.ME/busd/1599290937955.jpg |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Mikrop kapmış ve abse olusmuş. Bir iğneyi temizleyin be delip içini boşaltın.
Bir defalık Batticon surun. Kuruduktan sonra, Furacin merhem sürüp sarın. Düzelene kadar her gün aynısını tekrarlayın. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|