|
Burun akıntısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
TTanya ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mar 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 40 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Haz 2020 Saat 18:14 |
Değerli hocam, nasılsınız? Her gün kıymetli zamanızı bizi aydınlatmak için harcıyorsunuz, çok teşekkür ederiz, gazete okur gibi her gün okuyorum Ben 38 yaşında ( kadın) 1 aydan fazla burun akıntısı ve hapşırık rahatsız ediyor, sabah kalkınca başlıyor su gibi akmaya ara ara yeşil, artık mendilsiz dışarı çıkamıyorum, burnumun içi yara iyileşiyor sonra yine oluyor, hiç bu kadar burnum akmazdı benim, eğer allerjik bir durumsa ne kullanmam lazım, annem 63 yaşında beraberiz, onunda aynı semptomları mevcut. 3 çocuklu bir aileyiz , 4 yaşındaki oğlum 38 derece ateşli hafif ishal durumda.Diğer aile bireylerinde bir şey yok. Çok teşekkür ederim, hocam. |
|
![]() |
|
TTanya ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mar 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 40 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey gece boyunca oğlumun ishali ve ateşi arttı
Kusma yok
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118497 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN, ilac kullanmayin, ates dusurmeyin.
Istirahat edin. Bol su/sivi gida tuketin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|