|
bir sorunum var |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esmanurr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nis 2020 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 442 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Haz 2020 Saat 10:53 |
hocam kusira bakmayin sizin bransiniz degil biliyorum ama bu surecte hastaneyede gitmek istemedim.size danismak istedim.30 yasinda bir anneyinm.adet gunlerim g3nelde cok kanamali olur.ama bu sabah baya cok kanamam var.bas donmesi mide bulantisi ve halsizlk yasiyorum 3 saattir basimi kaldiramiyorum.tansiyonum normal.ne onerirsiniz hastaneye gitmeme gerek varmi
|
|
![]() |
|
esmanurr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nis 2020 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 442 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
migde bulnatisi ve devm li kusma geliyo artk kusck bisy de kalmdi safra cikaryrum ve basim cok donuyo daynamiyorum donmesinie ne ii gelir napsm bilemedim..hc bole olmamistim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118397 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadin-Dogum doktorunuza danisin..
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tamm hocam tesekkurler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|