|
Kızarıklık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yesimuzman ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağu 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 128 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yesimuzman
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Haz 2020 Saat 17:27 |
Kadir bey merhaba,
Kızım 20 aylık. 1 aydır bacaklarının arka kısmında bu döküntü ve kuruluklar başladı. Ne olabilir? Ne kullanmalıyım? Şimdiden teşekkür ederim. Sevgi ve Saygılarımla 4GP.ME/busd/1591885196700.jpg 4GP.ME/busd/1591885502251.jpg |
|
![]() |
|
yesimuzman ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağu 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 128 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yesimuzman
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey kusura bakmayın detayları ikinci mesajda verebiliyorum. Kızımın yanında cep telefonundan yazamadım.
Gördüğünüz resimlerdeki döküntüler 1 ay kadar önce başladı. Atopik dermatit egzama olabilir gibi geldi. O yüzden hipokort başladım günde 2x1 5 gün kadar kullandım. Kullanırken biraz söndü sanki ama tekrar başladı ve diğer bacağının arka kısmında da başladı bir süre sonra. Son hallerini ilk mesajdaki fotoğraflarda görebilir siniz. Şimdi sadece nemlendirici sürüyorum. Bugüne kadar rahatsız olduğuna dair bir belirti görmedim ama bu sabah orayı elleyerek kaşınmaya çalıştı sanki. Tekrar tekrar teşekkür ederim cevabınız için. Sevgi ve Saygılarımla
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118514 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hipokort'a devam edin... Terletmeyin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yesimuzman
Kadir bey çok teşekkür ederim.
Hipokortu geçene kadar mı kullanabilir miyim? Yoksa daha kısıtlı bir süre tavsiye eder misiniz? Saygılarımla
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118514 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gecene kadar kullanin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|