|
Covid 19 |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
zeynep82 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Eyl 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 663 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Haz 2020 Saat 01:57 |
Hocam merhaba geçen gün bir yazınızda herkes bu hastalığı geçirecek ve öyle bitecek dediğiniz için sorma gereği duydum.Martın 15 i gibi bir zamanda eşimde şiddetli öksürük başladı.Ama öylesine ki gece uykudan uyandıran nefes darlığı ile birlikte ve sabah yine dakikalarca kesilmeyen öksürükle uyanıyorduk.Gün içerisinde konuşamıyordu öksürmekten.Ateşi olmadı ama öksürük mahvetti.Aynı dönemde benim de ciğerlerimde yanma, sırtımda iki kürek kemiği arası tarifsiz ve geçmeyen bir ağrı, grip belirtisi gibi bir durum burun akıntısı ve biraz kokuyu tam alamama bunlarla birlikte şiddetli bel ağrısı yaşadım ki 38 yaşındayım öyle ağrı hiç yaşamamıştım.Hastaneye gitmedik eğer değilse bile hasta oluruz diye.Çocuklarda bir şey olmadı.Yaklaşık 20 gün sürdü ve sonra ikimizde de tamamen geçti bütün rahatsızlıklar.Hiç ilaç vs kullanmadık bitkisel çaylar falan tükettik.Merakım şu ki sizce biz geçirmiş olabilir miyiz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117839 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Buyuk ihtimal ile gecirdiniz. Ben ve esim, Subat ayinda gecirdik.
Ilac almayanlar, pacayi kurtarir. |
|
![]() |
|
turbosenna ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağu 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 86 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı turbosenna
Geçmiş olsun herkese, Hocam test yaptırdınız mı sizde ? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117839 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hayir. Gerek de yok.
"Kawasaki BENZERI" hastalik bazi genetik yapidaki kimselerde goruldugu tahmin ediliyor.. Henuz ispatlanmis bir durum yok. |
|
![]() |
|
Deniz Kuşu ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 May 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Deniz Kuşu
Merhaba hocam, aslında bunu duyduğum iyi odu.Peki hocam siz nasıl geçirdiniz? Virüsü nasıl aldınız?Tedbirli davrandığınızı yazmıştınız.Ağır bir grip gibi mi? Teste ihtiyaç duymadınız mı?Aralık ayı sonu ben ve oğlum grip geçirdik ama oğlum ayağının üstüne basamadı yani yürüyemedi.Keşke geçirip geçirmediğimizi biz de bilebilsek..saygılar
|
|
" Bulutluysa gökyüzü, bir dua bırak, dolaşsın dünyayı."
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Nereden, nasil aldim, Bilmiyorum... Ben hicbir Grip'de ilac kullanmadigim icin, siradan Grip gibi davrandim, yatip, 1-2 defa ter attim, iyilestim.
FARKLI OLARAK:Sadece uzun sureli bir Bogaz agrim oldu, birde hala devam eden, dil ucunda, sanki bir pilin uclari degmis gibi bir his var. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 06 Haz 2020 Saat 18:57 |
|
![]() |
|
Deniz Kuşu ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 May 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Deniz Kuşu
Çok geçmiş olsun hocam, gereksiz ilaç kullanmamanın faydasını görmüşsünüz.Test yaptırmadan keşke biz de anlayabilsek..Aralık ayında geçirdiğim gripten şüpheliyim hala..Saygılar
|
|
" Bulutluysa gökyüzü, bir dua bırak, dolaşsın dünyayı."
|
|
![]() |
|
esra_s ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Tem 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam son bir aydır hem ülkemizde hem de dünyada vakaların seyri hafifledi. kimi mevsimsel diyor kimi önlemlere bağlı diyor. siz yazın hafifleyecegini söylemiştiniz. mutasyona uğraması için 2-3yıl gerekli demiştiniz. kışın çok daha kötü bir dalga hâlâ bekliyor musunuz? ingiltere ve çin'in hayvan deneylerini tamamlayan aşıları konusunda fikriniz nedir? 80gundur evden çıkmadım oğlumla, eşim yeni işe gitmeye başladı (uyku apnesi olduğundan idari izinliydi,şimdi risk grubundan çıkardılar ) mümkün olduğunca korunmaya çalışıyoruz ama ne kadar geç bulaşırsa aşı ya da tedavi için şansımız mı artar yoksa bu yaz bulaşmazsa kışın daha da kötü mü olur git-gel yaşamaktan doğru düşünemiyoruz
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|