|
Tebrik |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Fulya34 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 191 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 May 2020 Saat 20:06 |
İyi günler Kadir Bey,
Bayramınız kutlu ve mutlu olsun. Her gün verdiğiniz destek, yardım için çok teşekkürler.
|
|
![]() |
|
zeynep82 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Eyl 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 665 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben de kendi adıma teşekkür ederim.Sağlıklı huzurlu nice bayramlarınız olsun inşallah
|
|
![]() |
|
Eyslyrt ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kas 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 390 |
Arkdslar cok güzel düşünmüşler. Bende kendi adıma hersey için cok teşekkür ederimm, iyi bayramlar diliyorum hocam, saglıkla huzurla nice bayramlara :)
|
|
![]() |
|
kıvanç ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 870 |
Kadir hocam , sağlıkla, huzurla hepbirlikte nice bayramlar geçirmemizi diler nurlu ellerinizden öpüyorum .
|
|
Allahım yavrularımızı daima iyilerle karşılaştır .
|
|
![]() |
|
sehirlerdenbirsehir ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Şub 2018 Konum: eskisehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 34 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sehirlerdenbirsehir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bayramınız kutlu olsun hocam, sizi cok seviyoruz 🤗🤗
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hepinizin bayrami kutlu olsun.
Sagolun, var olun. Insallah: Temmuz-Agustos gibi Istanbul'da olacagim. |
|
![]() |
|
furkan ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mar 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 223 |
Hocammmmmm musmutlu nice bayramlara
|
|
![]() |
|
Merve gül ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Merve gül
Hayirli bayramlar hocam.konu ile ilgisi yok ama kitabiniz cikti mi acaba hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|