|
Omurilik eğriliği |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
kzykzy
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Omurilik eğriliğiGönderim Zamanı: 15 May 2020 Saat 00:23 |
|
Hocam merhaba. Bir büyüğümün oğlu hakkında soracaktım.
Üç ev parası harcadılar.gitmedikleri yer kalmamış. Doğru düzgün teşhis koyamamislar. En son 600bin lira verin ameliyat edelim demişler. Aile perişan üzgün. Aklıma siz geldiniz. Hocam çocuk 17 yaşında.erkek . 190cm boy 60 kg . Sapasağlam bir çocuktu. Bir iki yıl içinde ağrıları oluyor omurilikte ve egrilme başlıyor. S şeklini almış omurilik. Çorabını bile giyemiyor dedi babası gözleri dolu. Hocam sizden bahsettim. Bir soralım dedim.ellerinde ne varsa yollayacaklar bana size göndermem için. Bu bilgiler ışığında ne dersiniz. Ve istediğiniz bir şey var mı neleri yollayayım özellikle size.
Düzenleyen kzykzy - 15 May 2020 Saat 00:24 |
|
|
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 May 2020 Saat 02:21 |
|
1- Bir kere: egrilen, "Omurilik" DEGIL, omurga kemikleri.
2- Anlattiklarinizdan, Scolioz oldugunu zannediyorum. 3- Omurga Rontgenlerini gonderin. Hem on-arka, hem yan grafileri olsun. 4- Birde; en son olculen;D vitamin seviyesi (yoksa, yaptirip, onu da) yazsinlar. asiri D vitamini eksikliginde ve hizli buyuyenlerde olabiliyor. |
|
![]() |
|
febaa2
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1699 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 May 2020 Saat 11:09 |
|
hocam bu vesile ile yazmak istedim Allah sizden bin kere razı olsun bu güne kadar bu üyelere hem maddi hem manevi o kadar çok fayda getirdinizki görüyosunuz
ne paralar harcanıyor artı sizi tanımadan önce ne kadar gereksiz kazıklanmışız. sağlıkla kalın inşallah size her fırsatta dua ediyorum.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|