|
Karın ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Selen80 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şub 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 57 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Mar 2020 Saat 14:37 |
Göbek deliği arkası ve etrafında ağrı. İki büklüm durunca ağrı hafifliyor. Doktor eliyle kontrol etti apandisit olabilir diye bastırdı ancak ağrı hissedilmedi. İki üç ay arayla aynı semptomları hissediyorum. Hafif sıtmalanıyorum ishal oluyorum bir iki gün veya dışkımda normaldekinden daha farklı renk veya koku oluyor. Grip gibi hissediyorum burun akıntım her zaman olmuyor. Ancak alerjik astımım olduğu İçin bu şikayetlerimden bir iki gün sonrA nefesim de darlanıyor ventolin kullanmak zorunda kalıyorum ondan sonrA tamamen grip gibi hissetmeye başlıyorum.(hocam 29 yaşında kadın kuzenim tahlil sonuçlar var ekliyorum değerlendirirseniz sevinirim)
|
|
![]() |
|
Selen80 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şub 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 57 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118532 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu testlerin HICBIRINE gerek yoktu..
Tifo olabilir, Gruber-Widal Testi yaptirin. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Birde hocam bu ağrıyı adet dönemine yakın hissediyor adet zamanında her hangi bir ağrı olmuyormuş
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118532 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O konu; Kadin doktorunu ilgilendirir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|