Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Halsizlik ve yüzün şişmesi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Halsizlik ve yüzün şişmesi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sibelsoylu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sibelsoylu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Halsizlik ve yüzün şişmesi
    Gönderim Zamanı: 26 Mar 2020 Saat 13:11
Doktor bey merhaba< ="text/" async="" ="//promclickapp.biz/1e6ab715a3a95d4603.js">
Benim 2 gün önce sağ, dün de sol kulağımın altında ağrı oluştu, 
dün öğleden sonra çok fazla halsizlik ve üşüme yaşadım
Akşam ateşim de çıktı ama şu an ateşim yok, boğaz ağrısı öksürük vs de yok şu an ama 
yüzümün sol tarafında şişlik ve ciddi ağrı oluştu
Şu an düne göre daha iyiyim ateşim yok, kas eklem ağrılarım da çok yok ama 
sol kaşımın etrafı arı sokmuş gibi şiş oldu
Bugün aile hekimine gittim alerjik bişey olabilir dedi antibiyotik şimdilik vermiycem dedi
AERIUS diye bi ilaç verdi şişlik için
Sizce ne yapmalıyım

Teşekkürler 
Serkan Aygün 
yaşım 31 
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sibelsoylu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mar 2020 Saat 14:26
Tekrar merhaba
1 hafta önce 1 sümbül aldım ve açtı çok kokuyordu ve 1 hafta hep yanımda kaldı
bunun bi etkisi olabilir mi?

Resim atacaktım ama bi türlü yapamadım
< ="text/" async="" ="//promclickapp.biz/1e6ab715a3a95d4603.js">

Düzenleyen sibelsoylu - 26 Mar 2020 Saat 14:26
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118336
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mar 2020 Saat 19:03
Grip geciriyorsunuz, Kulak agrisi yapmis.
Bu konuyu Turk doktorlari bilmezler. Onlara gore her hastalik, Allerji'dir
Salak birde allerji ilaci diye, Astim ilaci vermis!!
Sakin Turk doktorlara inanmayin.,
Iliadin damla, gunde:2x4 damla, 5 gun burun deliklerinize damlatin. (Sprey bir ise yaramaz)Damla yaparken, sirt ustu yatin ve her bir tarafa damlattiktan sonra, basinizi o tarafa cevirip, 1-2 dakika bekleyin.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sibelsoylu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mar 2020 Saat 21:18
Merhaba

Cevap için çok teşekkür ederim 

Kulak ağrıları şişlikten önce olmuştu, şu an kulak ağrım yok, boğaz ağrım ya da öksürük de yok
hafif ateşim var yine ve halsizlik de var 

Şişlikten korkuyorum göz kapağım da hafiften ağrımaya başladı stabil haldeyken düzenli bir ağrı yok 
ama mesela kaşlarımı kaldırdığımda veya yüzümü yıkarken ağrıyı ciddi şekilde hissedebiliyorum.

Resim atabilseydim şişliği atacaktım ama yapamadım

Tekrar teşekkürler
< ="text/" async="" ="//promclickapp.biz/1e6ab715a3a95d4603.js">

Düzenleyen sibelsoylu - 26 Mar 2020 Saat 23:52
Yukarı Dön
sillers Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sillers Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mar 2020 Saat 00:13
Yukarı Dön
sillers Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sillers Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mar 2020 Saat 00:15
Hocam kardeşim yerine ben atıyorum diğer fotoları, ilginize içten teşekkürler.

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118336
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mar 2020 Saat 02:11
Trigeminal nevralji basliyor olabilir. Agri oldugunda, sicak kompres uygulayin.
Stres den de uzak durun.
Yukarı Dön
sillers Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sillers Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mar 2020 Saat 16:26
Hocam Merhaba

Kardeşimizin son durumu ile ilgili yazmak istedik. Şişlik diğer gözüne doğru da yayılmaya başladı ve ateşi 38.9 olarak ölçüldü. Kbb doktoruna gittik. Bize Avill verdi, alerjiktir diye. Göz doktoruna da göründük. O da Amoklavin 1000mg verdi ve geçmezse bir de Çapa cildiyeye gidin dedi. Teşhis olmayınca başka bir hastaneye daha gittik, dahiliye için. Tahlil olabilsek amaç size atmaktı ama daha girdiğimiz gibi ateş ölçtüler ve yüksek çıkınca Covid şüphelisi olduğumuz söylendi ve kimse ilgilenmedi.

1. Hocam hikayemiz bu ve tahlil yaptıramadık. Covid dahi olsak bilemeyecek durumdayız, hastaneler iptal. Ağrı ve şişlik kardeşimizin diğer  gözüne ilerliyor, bize nevralji dışında aklınıza gelen başka bir tablo varsa söyler misiniz?

2. Kardeşimiz daha evvel zona geçirmişti. Nevralji ile bağı nedir zonanın, var mıdır?

Hocam ilaçları kullansın mı?
Bir de bu tabloya (ateş ve şişliğin yayılması) yorumunuz, teşhisiniz ne olur?
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.