|
Öksürük |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dhurnali ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 May 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 210 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Mar 2020 Saat 07:32 |
Merhabalar Kadir Bey, kızım 8 yaşında.10 günden fazla oldu sürekli öksürüyor, ballı limonlu ıhlamur,dut pekmezi falan içiriyorum ama son 2 gündür biraz daha arttı öksürüğü. Geceleri de öksürmeye başladı. Ara ara ateşi 37,5 a çıkıyor ama ilaç vermeden biraz dinlenince geçiyor. İştahı fena değil ama halsizlik var. Doktora da götürmek istemiyorum hemen öksürük şurubu verirler diye ama ciğerlerin de de bir sorun yoktur değil mi, ne yapmamız gerekiyor. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Düzenleyen dhurnali - 05 Mar 2020 Saat 07:40 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119151 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sadece; benim anlattiklarimi uygulayin.. "dut pekmezi" gibi sacmaliklarla ugrasmayin.
Oksuruk oldugu surece; hastalik cigerlere inemez.. Cok okumaniz lazim.. "Oksuruklu Hastaliklar tablosunu" iyi inceleyin.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|