|
Ağzı açık uyuma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gonjaa ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eki 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 283 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Şub 2020 Saat 21:54 |
Hocam,iyi geceler oğlum 38 aylık burun tıkanıklığı oluyordu arada,ama nerdeyse 2 aydır ağzı açık uyuyor ve hafif bir horlamasi var hocam.Geniz akintisindan nerdeyse 1,5 yıldır kurtulamadık.Burnunun kenarlarında çizgi var,gözaltları da kizarik biraz.Alerji testinde bişey çıkmadı.Bu geniz akintisindan nasil kurtulabiliriz hocam,yoruldum bu geniz akintisindan artik :(
Bir de hocam dün burnunun üstüne düştü biraz ağladı burnu falan kanamadı morarma,kızarma da olmadı, doktora goturelim mi hocam bisey olmus olabilir mi? Şimdiden sağolun hocam🙏 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118397 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
38 aylik bir cocukta, NE ALLERJISI CIKACAK!!!
Tipik Cocuk doktorlarinin sahtekarligi!! Eskiden, her oksuruk ve nezleye Astim derlerdi, dilleri bir yerlerine girince,simdi Astim diyemiyorlar, allerji diyorlar.. "Geniz akintisndan" kurtulma diye bir sey YOK!! Geniz akintisi, vucudun savunma sistemi olup, sebep olan viruslar ve etkileri yok oluncaya kadar devam eder. Geniz akintisi varsa var!! Ne olmus yani! Cocuklarda henuz burun kemigi tesekkul etmemistir, dusmekle bir sey olmaz. Hele bir gidin, bakin gorun sizi nasil oyuyorlar. Ne Rontgen kalir, ne Tomografi nede MR!! |
|
![]() |
|
gonjaa ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eki 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 283 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bende geniz eti büyür de uyku apnesi yapar diye korktum.Çok sağolun hocam bilgilendirmeleriniz için.Hocam bir de oğlumun burnunun etrafı sarı renk yüzün
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118397 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Uyku apnesimi yapar??? Hadi canim sende!!
Meslek hayatim boyunca gormedim boyle bir sey!! O "sariliklar" asiri; Havuc, Mandalina ve Portakal yiyenlerde olur.. Avuc ice ayak tabaninda da olur. Carotenemi denilir ve hicbir zarari yoktur. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam,iyi ki varsınız.Eksik olmayın hiç 🤲🙏
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|