|
Baş ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Musiroz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kas 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 60 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Oca 2020 Saat 17:22 |
Hocam 5 yaş 9 aylık oğlumun geçmeyen öksürüğü vardı son 4 ,5 gündür sadece sabah kaldığında öksürüğü oluyprdu gün içinde öksürüğü kesilmişti sabah öksürüğünüzde gece geniz akıyordur DİE düşünmüştüm biz iyileşiyor DİE düşünürken bugün başım ağrıyor dedi alın kısmı.sinüsleri mi tıkandı ondan Mı oluyor.iliadin mi başlamalıyım nasıl kaç kere ve kaç damla kullanmalıyım. Sevgiler.
|
|
ozlemusiraç
|
|
![]() |
|
Musiroz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kas 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 60 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam birde forumda siz maske şeklinde olan baş ağrılarında ilk göz muayenesi yapılmalı DİE yazmışsınız bizim alın bölgemiz de Ağrı maske şeklinde mi oluyor yaklaşık 1 ay önce göz enfeksiyonu geçirmişti tobradex ile geçmişti ama sabahları yine yüzünü yıkayana kadar rahatsız eden minik minik kirpik diplerin de çapaklanma oluyor bu baş Ağrısı göz le mi sinüs lemi alakalıdır acaba
|
|
ozlemusiraç
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117377 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip esnasinda "Agri" oldugunda, tabiiki de Sinuzit dusunulur.. Baska bir sikayeti yokken, olan bas agrisinda, "Goz rahatsizligi" dusunulur. Iliadin dozu??? Pes yani!!! Gunde:2x2'ser damla, 5 gun.. Hic olmazsa, son 3-4 gunku soru-cevaplari okuyun.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 23 Oca 2020 Saat 19:43 |
|
![]() |
|
Hocam bütün göz doktoruna gittik temiz dedi bi sorun görünmüyor büyük robot tarzı cihazla baktı gözlerinin çapaklanmasınıda kronikleşmiş dedi damla yazdı vipumox ve onedroe valla hocam reçeteden okuyabildiğm kadar yazdım.ben bunları değil de tobrased başlıyorum uygun mudur.o zaman bizim bu baş ağrımız sinüslerdeki kaynaklı no demek oluyor iliadin damlaya dün akşamdan başladık ara ara serum fizyolojik de damlatıyorum.bu sabahta iliadin damlattım ama gün içinde yine bası ağrıdı dayanılmayacak gibi olmadığı için agrı kesici vermedim vereceğimde ibufen mi vermeliyim ağrı kesici olarak.uyudu uyandı geçmişti.umarım ilişsinler atlatırız antibiyotik kullanmak istemiyoruz😢
|
|
ozlemusiraç
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117377 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Agri icin, Novalgin kullanin.. Gunde: (gerek oldugunda) 3x 1,5 olcek verin. Iliadin'i muhakkak anlattigim sekilde damlatin. Tobrased damlatirken de masaj yapmayi ihmal etmeyin. Eski cevaplari okuyun.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 24 Oca 2020 Saat 20:55 |
|
![]() |
|
Sevgiler hocam sıkıntımız yine aynı olduğu için farklı başlık açmadım.hali hazırda yeşil burun akıntımız ve sabahları balgamlı öksürüğümüz devam ederken yine baş ağrımız gün itibariyle başladı grip arazları yok ama burun akıntımız kesilmek bilmiyor aynı şekilde sabah öksürükleri bi müddet sonra başagrısı aslında burnunu hep açık tutuyoruz ama bugün yine başı ağrıdı bu akşam iliadin başlayacağım ama bunun kesin tedavisi yokmu döngü haline geldi sinüs akıntıları neden hiç bitmiyor ne tetikliyor
|
|
ozlemusiraç
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Akintinin koyulasmasi, sari/yesil renge donmesi, iyilesmekte oldugunu gosterir.
SAKIN Turk doktorlarina inanmayin.. Onlar yesil akintinin iltihaptan oldugunu sanacak kadar cahillerdir. Ne de olsa; Fizyopatoloji dersi gormemis bir nesil.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|