Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 10yaş kan tahlili
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

10yaş kan tahlili

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
b.ege Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 333
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı b.ege Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 10yaş kan tahlili
    Gönderim Zamanı: 29 Kas 2019 Saat 17:27
Hocam 10yaşında 1.43cm 41 kilo oğlumun kan tahlili sonuçları sadece düşük ve yüksek olanları yazıyorum.
Serbest T3=4.48  MPV=12.9 fl PCT=0.31%  Kreatinin 0.7mg gumma gkutamil transferaz (GGT) =11 yorumlarsanız çok sevinirim hocam 
HERGÜN ŞÜKÜR EDİYORUM ALLAH'IMA SENİ BANA VERDİĞİ İÇİN
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117748
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Kas 2019 Saat 20:09
1- Cocuk 10 yasina geldi diye, HER cocuga;"Kan tahlili" yapilmaz.. Bu islem; son senelerin pust doktorlarinin
 bir uydurmasidir.
2- Bu farklarin hicbirinin ipe sapa gelir bir onemleri yoktur. 
T3=4,48 diye bir sonuc olmaz!!!   4,48 NE??  Elma mi, armut mu??? (yanindaki birimi yazin)
Normalde, 10 yas icin T3: 70-210ng/dL dir.. 
Kreatinin norml sinirlari: 0,5-1,5mg/dL dir..   
Belliki, kasten kalem oynatiliyor!! 
Gerek; Kreatinin, gerek GGT, yuksek cikarsa patolojiktir.. Dusuklugu degil..
Siz butun bunlara bos verin.. VE sakin herhangi bir ileri tetkik yaptirmayin, ilac kullanmayin..

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 29 Kas 2019 Saat 20:10
Yukarı Dön
b.ege Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 333
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı b.ege Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Kas 2019 Saat 20:16
Yok hocam. Okuldan sağlık formu istediler onun için yapıldı. Ben eksik yazmışım kusura bakmayın 4.48ng/L olucaktı. Zaten siz ne sölerseniz onu yapıyorız çok teşekkür ederim iyiki varsınız iyiki 
HERGÜN ŞÜKÜR EDİYORUM ALLAH'IMA SENİ BANA VERDİĞİ İÇİN
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117748
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Kas 2019 Saat 20:25
T3=4,48ng/dL olamaz!!!  O laboratuvar ile; bu DEGERI  konusun.. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.