|
D.eksikligi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Seymaaa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 151 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Kas 2019 Saat 20:55 |
Hocam 3 yaşında ki kızımı ara ara size de soruyorum otizm olabilir mi diye bugün pedagoga gittim otizm değil ama bu saydıklarıniz dikkat eksikligine bağlı olabilir dedi. Ama şu an yaşı kucuk olduğunu söyledi.. dehb 3 farklı tiptedir dedi. Dikkatsizlik hareketlilik durtusellik. Bazı hastalarda biri daha öne çıkabilir dedi. Kızımın hareketli olduğunu soyled ama bı dehbli kadar da değil canı isterse bı oyunu rahat 15 dk Ka oynayabiliyo. Bu sebebten debh dikkat eksikliği daha ağır kiziniz da dedi. Anlattı hocam komut almada zorlanma odaklanma da sıkıntı göz teması kısalığı ve ya azlığı bunlar dikkat eksiiginde görülebilir dedi. Hocam böyle bişey olabilir mi sizce de dikkat eksikliği genelde hiperaktiviteyle beraber olur diye biliyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118370 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Duzgun konussa bir daha gitmezsiniz ki… Bu sekilde acik kapi birakacak, devamli gideceksiniz. Size soyledim, bu yasta NE OLUYOR!!!! ARANMAYIN....
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|