Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Dil alti
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Dil alti

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Mehmettt Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 262
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mehmettt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Dil alti
    Gönderim Zamanı: 29 Eki 2019 Saat 21:16
Hocam 38 yasinda bayanın bu akşam yemekten sonra dilimin altına yemek takıldı sandım aynada baktığımda dilimin alt kisminda  yani dilin kendisinde değil agiz tabanimda damarların olduğu kısımda derinin kendi renginde mercimek büyüklüğünde sanki ben gibi bir şişlik gördüm ve korktum sizce ne olabilir agri falan yok ama sadece takikiyo gibi oluyor yardımcı olurmusunuz.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118370
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eki 2019 Saat 01:32
Agiz icindeki butun satihlarda, cok ufak tukruk bezleri vardir. Bunlardan birinin agzi tikanmis. Kendiliginden
 duzelir, bir sey yapmayin.

Yukarı Dön
Mehmettt Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mehmettt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eki 2019 Saat 01:47
Hocam tesekkur ederim rahatladım valla allah razi olsun.kac gunde düzelir. Sanki sivilce gibi özellikle bisey yaşından sonra daha çok sisiyor.
Yukarı Dön
Mehmettt Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mehmettt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eki 2019 Saat 01:48
Birsey yedikten sonra demek istedim yanlis yazmisim kusura bakmayin.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eki 2019 Saat 07:35
Yemek yediginizde; Tukruk salgisi olunca siser!! Kisa da surse, uzun da surse, bie sey yapilmaz. Ugrasmayin, kafaniza da takmayin. 

Yukarı Dön
Mehmettt Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mehmettt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eki 2019 Saat 17:27
Hocam bugün o sivilce gibi şeyin etrafı kızardı ve dilimi oynattikca acı vermeye başladı normalmi
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eki 2019 Saat 19:59
Kendiliginden patlayinca duzelecek. isterseniz, siz sikmayi deneyin. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.