|
Dil alti |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mehmettt ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Tem 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 262 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Eki 2019 Saat 21:16 |
Hocam 38 yasinda bayanın bu akşam yemekten sonra dilimin altına yemek takıldı sandım aynada baktığımda dilimin alt kisminda yani dilin kendisinde değil agiz tabanimda damarların olduğu kısımda derinin kendi renginde mercimek büyüklüğünde sanki ben gibi bir şişlik gördüm ve korktum sizce ne olabilir agri falan yok ama sadece takikiyo gibi oluyor yardımcı olurmusunuz.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118370 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Agiz icindeki butun satihlarda, cok ufak tukruk bezleri vardir. Bunlardan birinin agzi tikanmis. Kendiliginden duzelir, bir sey yapmayin. |
|
![]() |
|
Mehmettt ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Tem 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 262 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam tesekkur ederim rahatladım valla allah razi olsun.kac gunde düzelir. Sanki sivilce gibi özellikle bisey yaşından sonra daha çok sisiyor.
|
|
![]() |
|
Birsey yedikten sonra demek istedim yanlis yazmisim kusura bakmayin.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118370 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yemek yediginizde; Tukruk salgisi olunca siser!! Kisa da surse, uzun da surse, bie sey yapilmaz. Ugrasmayin, kafaniza da takmayin. |
|
![]() |
|
Hocam bugün o sivilce gibi şeyin etrafı kızardı ve dilimi oynattikca acı vermeye başladı normalmi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kendiliginden patlayinca duzelecek. isterseniz, siz sikmayi deneyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|