|
Kakada kan |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Özyugu
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kakada kanGönderim Zamanı: 18 Ağu 2019 Saat 19:16 |
|
Merhaba doktor bey uzun bir hikayemiz olduğu için nereden başlayacağım bilmiyorum.kizimin ıga igg ve IgM değerleri olması gerekenin çok altında imminolojide takipliyiz. bağırsakların bu yüzden çok hassas olduğunu doktorumuz söyledi.kizim 36aylik 13.6 kilo 96 cm.boyumuz üzüyor fakat kilo alımı son 6 aydır yok.
Sorun şu ki ara ara kakanın etrafinda hafif mukusla karışık kan görüyorum.siz çok yemekten diye acikliyorsunuz ama çok fazla yemiyoruz yemeye megilli bir çocuk degil.alerjik mi diye düşünüyorum farklı şeyler yemiyor.15 ,20 gün kakada kan olmuyor bir gün bir bakıyorum kan bazen mukussuz oluyor kan ama uzun sürmüyor bir kaka veya 2 kaka da oluyor Sürekli kakada kan görmek psikolojimi çok bozdu.ben hangi bölüme gitmeliyim yatdci olirmusunuz doktor bey çok çaresiz kaldım.
Düzenleyen Özyugu - 18 Ağu 2019 Saat 19:21 |
|
|
Güneşim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Ağu 2019 Saat 20:27 |
|
SAKIN Turk cocuk doktorlarina inanmayin... 3 yas cocugunda IgA,IgG ve IgM degerleri eriskin degerlerinin yarisi kadardir. Bu sahtekarlik cesiti Turkiye'de cok yaygindir. Su; cok dusuk(!!) olan degerleri bir de bana yazin bakalim. Neymis??? Bu kadar siklikla kakada kan gorulse, HGB degerinde dusukluk olur. HGb:11,5g/dl'nin altinda mi? Kilo eksigi yok. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|