|
Esim icin |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
pervindashdamir ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şub 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 72 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pervindashdamir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ağu 2019 Saat 13:47 |
Merhaba hocam.esimin vucudunda kirmizi noktalar var ben gibi baya var ne ola bilir .gogus karin sirtda kol ayaklarda hemen hemen var baska sikayeti yok eskiden 1 2 tane vardi simdi cok fazla .tedirgin oldum
|
|
![]() |
|
pervindashdamir ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şub 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 72 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pervindashdamir
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pervindashdamir
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pervindashdamir
Resimdeki.gibiler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119157 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yas ilerledikce bunlardan daha cok goreceksiniz. Bir cins, "damar beni"... Bende de var..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|