|
İye mi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ahmetsaid ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmetsaid
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Tem 2019 Saat 15:10 |
Kizim 4 yasinda bu ara çok sık idrara çıkıyor azıcık yapıyor bazen de karnım ağrıyor diyor sadece şunu açıyor dedi bir kere ama sadece 2 gün oldu bu durum bugün daha iyi daha az çıktı karnı daha az ağrıdı tahlile gitmedim yabana mersini aldım ondan yedirdim 1 çorba kaşığı kadar 6 tane falan yedi sorum şu olacak
Eğer idrar yollarında enfeksiyon var ise ve kendi geçmiş ise hasar vermiş mıdır Bu durumda hala tahlil yaptırmam gerekir mi bugün durumu iyi Kaç gün yedirmem gerekiyor yaban mersini ne dersiniz |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Anlattığınız durumda bir "hasar" oluşmamış ve oluşmaz..
IYE ilerlerse, yukarıya böbreklere bulaşabilir. Bu duruma; "Pyelonefrit" denilir. Ağır bir tablodur, titremeler ile gelen çok yüksek ateşlenmeler olur. Yaban mersini'ni en az 5 gün verin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|