|
andazol? |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
fatma8266
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: andazol?Gönderim Zamanı: 31 May 2019 Saat 11:26 |
|
hocam merhaba, 14 aylık kızımın geceleri ağzının suyunun akması ve biraz iştahsızlığı, iki gündür de sebepsiz ağlama krizi olunca karnı ağrıyor gibi geldi bana ve eski konuları araştırdım bağırsak kurt olabilir endişesi ile andazol vermeyi düşündüm fakat dozunu 14 aylık bebek için ne kadar olacağını bulamadım vermemde bir sakınca olurmu ve dozu nasıl olmalı?
babası ve bende kullanacakmıyız, ben 8 aylık hamileyim hocam, cevabınız için teşekkürler |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 May 2019 Saat 17:23 |
|
1- Barsak kurdu olan cocuklarda, anormal istah acilmasi olur. 2- Bu yasta olmasi cok zordur.. 3- Hadi diyelim, oldu, altini SIZ temizlediginiz icin muhakkak gorurdunuz.. Hadi gordunuz diyelim, bu yas icin doz: 1 olcek(10ml) dir. 15 gun sonra tekrarlayin. Siz dahil herkes kullanabilir. 2 yas ustu: 2 olcek(20ml) , buyukler tablet kullanir. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|