|
Acne rosacea |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
aslhn
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 28 Şub 2014 Konum: YOK Durum: Aktif Değil Puanlar: 290 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Acne rosaceaGönderim Zamanı: 22 May 2019 Saat 01:06 |
|
Hocam Merhaba ıkı sorum olacaktı emzirirken kol altı deodorantin bebeğe bir zararı olur mu, bir de on bir aylık bebeğim var acne rosacea teşhisi konuldu dr roza jel, imex ve nerisona c isimli kremleri verdi ancak ben kullanamadım, nerisona da kortizon var roza isimli kremde ise anne sütüne geçtiği ve kremin anne sütü ile atıldığı yazıyor , görüşünüz nedir merak ediyorum iyi akşamlar
Düzenleyen aslhn - 22 May 2019 Saat 01:09 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 May 2019 Saat 02:44 |
|
1- Deodorantlarin hicbir zarari olmaz.. 2- Acne Rosacea; teshisi KIME konuldu?? Size mi, cocuga mi?? Bu hastalik; orta yas kadinlarinin hastaligidir.. Cocukluk caginda GORULMEZ.. Eger teshis; size kondu ve dogru ise, ilaclari kullanin. O ilaclardaki etken maddeler, cocugun midesinde parcalanirlar.. Sindirim sisteminden bir etkileri yoktur. Bir resim gonderebilirmisiniz. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 22 May 2019 Saat 02:48 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|