|
Romatoit artrit |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Unuttum06 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eyl 2018 Konum: Eskisehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Unuttum06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 May 2019 Saat 15:08 |
Hocam arkadaşımın kızına romatoit atrit teşhisi kondu liseye gidiyor reçeteye biyolojik ilaçlar kullanılmalı ağrı geçmezse diye yazılmış reçete bu zekildehttp://m.YollaYap.com/bbtc/1558353915355.jpg Ayrıca 2×2 decortil , nimes, parol kullanıyor önerilen tedaviler hakkımda ne düşünüyorsunuz kolay gelsin
|
|
![]() |
|
Unuttum06 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eyl 2018 Konum: Eskisehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Unuttum06
![]() ![]() ![]() ![]() |
50 gündür bir iyileşme yok sürekli ağrısı var.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119187 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hastaligin adi: JUVENIL Romatoid Artrit dir.. Teshis dogru ise: ONCE: 1- Ibufen, Dolven gibi ilaclar verilir. Deltacortril gibi "Prednisolon" grubu kortizonlarla takviye edilir. (Parol ve benzeri Parasetamol ihtiva edenlerin tedavide yeri yoktur.) 2- Methotrexate baslanir 3- Tumor Nekrosis Faktor antagonistleri verilir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Unuttum06
Kesin bir tedavisi var mi bunlar sadece hastalığı mi hafifletir 50 gündür geçmemesi ne ifade ediyor.Tesekkurler iyiki varsiniz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119187 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kesin NEDENI bilinmiyorki, kesin bir TEDAVISI olsun.. Idare edeceksiniz. Bu hastalik el ve ayaklarda, kucuk kemikleri(parmaklari) tutar.. Teshisden emin degilseniz, Ikinci bir doktora daha danisin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|