Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Oglum ve kendim icin
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Oglum ve kendim icin

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
cekirge Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 346
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cekirge Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Oglum ve kendim icin
    Gönderim Zamanı: 16 May 2019 Saat 15:53
1. Hocam merhaba, 5 bucuk yasindaki oglumun burnu yillardir hep tikali en son goturdugumuz dr geniz eti buyuk demisti sprey fln verdi ben sadece serumfizyolojik yapuyom ama cocuk bikti istemiyo artik zorla yapiyoz, bu durum genetikmi?
2. Ben 39 yasindayim yillardir bahar donemlerinde allerjik durum sebebiyle bogazimda faranjit vs oluyor, son 3 gundur yutkunamiyorum artik dr gittim kamerayla bakti geniz akintimin cok oldugunu, burnumunda ciddi tikali oldugunu hatta horlaman var dimi diye sirdu ve cok fazla burun cekerim, neyse sonuc olarak 5 gunluk duocid ve fixdual,avamys sprey verdi 1 ay sonra kontrole cagirdi. Atrs oksuruk yok ama tahris var enfeksiyon gozukuyor dedi, ne yapsam kullanmalimiyim bu ilaclari, ozellikle allerji hapi vespreyi(kortizonlu sanirim)
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119284
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 May 2019 Saat 18:58
1- Ara ara; Iliadin damla (anlattigim sekilde) damlatin..Genetik olarak; yuzu DAR olabilir.
2- "Allerjik durum nedeni ile Farenjit olmasi"...… Boyle bir sey yok!!  Allerji nasil olur da, enfeksiyon yapar?? 
Tipik Turk doktor sacmaligi.. SAKIN verilen ilaclarin hicbirini kullanmayin.. 
Zaten her oksurene, AYNI ilaclari veriyorlar.. 
"Sahtekarligin 3 Safhasi" yazilarimi mutlaka okuyun.. O hicbir ise yaramayacak ilaclarla sizi biktirip, ameliyata razi 
hale gelmenizi istiyor… 
Sadece; Grip icin anlattiklarimi uygulayin.. ZATEN onumuz Yaz, denize girdiginizde ilk gun iyilesirsiniz. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 16 May 2019 Saat 19:00
Yukarı Dön
cekirge Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 346
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cekirge Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 May 2019 Saat 20:32
Tesekkur ederim hocam, peki benim allerjimle alakali olarak zaman zaman arvales/zyrtec tarzi ilaclari kullanmamin zarari olur mu, burun tikanikligimi ve geniz akintimi bende serumfizyolojik ile mi gecireyim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119284
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 May 2019 Saat 23:46
Allerjik oldugundan emin iseniz, allerji ilaclarini kullanin..
Griplerde kullanirsaniz, basiniza isler acilir. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.