|
Kendim icin |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Tlnumy
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kendim icinGönderim Zamanı: 07 May 2019 Saat 13:57 |
|
Hocam merhaba 31 yaşındayım 5 gün önce bogazimda faranjit teshisi koyuldu serum verdiler antibiyotik dolorin gibi ilaclar verdiler iyilesemedigim gibi hırıltı göğsüme indi nefes alirken batma acı hissi oldu bugün tekrar baska hastaneye gittim zaturre başlangıcı diye filmler testler yapıldı kan.sonucumu gonderiyorum hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 May 2019 Saat 20:05 |
|
Serum NIYE veriliyor?? WBC:9,84 gibi cok dusuk bir degerde ve bu SALAKLAR, hala israrla antibiyotik veriyorlar.. Ne Zaturre var, nede antibiyotik gereken bir durum. O Ikinci hastane, daha PUST ve INSAFSIZ, bir hastane imis. Evinize gidin, sadec benim GRIP icin anlattiklarimi uygulayin. Yoksa, bu ASSAGILIK, SAHTEKAR hastaneler sizi daha cok soyarlar.. Pustlar, kasten WBC degerini dikkate almayip, HER doku yikiminda yukselen CRP'yi esas alirlar.. Ayrica da; Enfeksiyonlarda kullanilan; Kalitatif CRP'yi degil, Kalbin iskemik (kansizlik=enfarktus) durumlarinda kullanilan, Kantitatif CRP'yi esas alirlar..
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|