Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - tahlil sonuclari
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

tahlil sonuclari

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
fzktu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 38
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı fzktu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: tahlil sonuclari
    Gönderim Zamanı: 30 Nis 2019 Saat 11:13
http://4gp.me/bbtc/1556611341300.jpg
merhaba hocam kizimin kan tahlilini gonderiyorum
kizim 12 aylik 8.7 kg 72 cm boyunda 1 yas asilari henuz yapilmadi..
2 gundur haff atesi vardi dun birden artti ve havale gecirdi...ates ve havale makalelerinizi biliyorum sayenizde oglum 4.5 yasinda antibytik ve ates dusurucu hic almadi turp gibi..oglum hic havale gecirmedigi icin kizimda biraz panik oldum sizin yazilarinizi okudum sayinizde rahatladim..
sorum su kan sayiminda hgb si 7.6 viral bir hastalik gecirdigi icin mi bu kadar dusuk...hastanedeki doktor anemisi var ve mutlaka arastirilmali dedi..ayrica doktor augmentin dolven ve calpol yazdi tabi kullanmadim wbc si dusuk tesekkrler iyiki varsiniz
Yukarı Dön
fzktu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı fzktu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Nis 2019 Saat 11:20
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118354
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Nis 2019 Saat 17:51
Goruyorsunuz degilmi, Turk doktorlarinin kalitesizligini!! 
Bir caresi de yok, zira bu sekilde egitim aliyorlar.. Tek imkan, sizin egitimli olmanizdir. 
Evet, Viral enfeksiyon.. Bu sekilde ani ates cikmalarinda, burun akintisi, oksuruk gibi arazlar yoksa, 
6.Hastalik olabilir. Atesin dustugu gun, dokuntu baslar..Hicbir tedavi gerekmez. 
HGB degerine, hastalik gectikten sonra, BASKA bir Ozel Laboratuvarda baktirin. Bunlara hic guven olmaz, kalem oynatmis bile olabilirlar.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 03 May 2019 Saat 21:52
Yukarı Dön
fzktu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı fzktu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 May 2019 Saat 21:49
hocam cok tesekkur ederim 
aynen dediginiz gibi ates bitti ve dokuntuler basladi 6. hastalik..
hgb sine tekrar baktiracagim ancak 23nisan 2018 dogumlu kizimin asilari yapilmadi ve capadaki doktor kan degerleri cok dusuk bunlar iyilesmeden asi yapamayiz riskli dedi..gercekten asi olmasi sorun yaratir mi..tesekkurler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118354
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 May 2019 Saat 21:53
Ne riski??? Resmen  ki.indan uyduruyor!! 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.