|
teşekkürler |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rabiaemir11 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ara 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 45 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rabiaemir11
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Nis 2019 Saat 14:54 |
Merhaba sayın hocam
Tatile çıktığınızı öğrendiğimde oldukça panikledim Sonra geldi mi arkasından ateş hırıltı öksürük filan Ateşine hiçbir şekilde müdehale etmedim 3-4 saat sonrasında kendiliğinden düştü İlladin damla kullandım gerektiğinde tuzlu su ile damla damlattım ara ara hırıltı işini de çözdüm Beklediğim gibi öksürük başladı sonrasında bal limon ile boğazını yumuşattım böyle böyle 1-2 günde geçti kendiliğinden 1 aylık süre zarfında grip bizi ara ara yokladı hissettiğim anda sizden öğrendiklerimi uyguladım Ne çok şey öğrettiniz bize size minnettarım yaklaşık 9 aydır illadin dışında hiçbir şekilde ilaç kullanmadım çok çok teşekkür ederim artık vicdanı rahat bir anneyim :)
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tam da bu sebeple, benim uyguladigim tedavi Turkiye'de doktorlar arasinda ragbet gormez.. Onlar bir koyundan, 3, hatta 4 post cikarmanin pesindedirler.. Basit bir Gribi hastaneye yatirmadan birakmazlar. |
|
![]() |
|
rabiaemir11 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ara 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 45 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rabiaemir11
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tekrar teşekkür ederim hocam Allah ne muradınız varsa versin
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|