|
tahlil sonuclari |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fzktu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Haz 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 38 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Nis 2019 Saat 11:13 |
http://4gp.me/bbtc/1556611341300.jpg
merhaba hocam kizimin kan tahlilini gonderiyorum kizim 12 aylik 8.7 kg 72 cm boyunda 1 yas asilari henuz yapilmadi.. 2 gundur haff atesi vardi dun birden artti ve havale gecirdi...ates ve havale makalelerinizi biliyorum sayenizde oglum 4.5 yasinda antibytik ve ates dusurucu hic almadi turp gibi..oglum hic havale gecirmedigi icin kizimda biraz panik oldum sizin yazilarinizi okudum sayinizde rahatladim.. sorum su kan sayiminda hgb si 7.6 viral bir hastalik gecirdigi icin mi bu kadar dusuk...hastanedeki doktor anemisi var ve mutlaka arastirilmali dedi..ayrica doktor augmentin dolven ve calpol yazdi tabi kullanmadim wbc si dusuk tesekkrler iyiki varsiniz
|
|
![]() |
|
fzktu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Haz 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 38 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Goruyorsunuz degilmi, Turk doktorlarinin kalitesizligini!! Bir caresi de yok, zira bu sekilde egitim aliyorlar.. Tek imkan, sizin egitimli olmanizdir. Evet, Viral enfeksiyon.. Bu sekilde ani ates cikmalarinda, burun akintisi, oksuruk gibi arazlar yoksa, 6.Hastalik olabilir. Atesin dustugu gun, dokuntu baslar..Hicbir tedavi gerekmez. HGB degerine, hastalik gectikten sonra, BASKA bir Ozel Laboratuvarda baktirin. Bunlara hic guven olmaz, kalem oynatmis bile olabilirlar.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 03 May 2019 Saat 21:52 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam cok tesekkur ederim
aynen dediginiz gibi ates bitti ve dokuntuler basladi 6. hastalik.. hgb sine tekrar baktiracagim ancak 23nisan 2018 dogumlu kizimin asilari yapilmadi ve capadaki doktor kan degerleri cok dusuk bunlar iyilesmeden asi yapamayiz riskli dedi..gercekten asi olmasi sorun yaratir mi..tesekkurler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne riski??? Resmen ki.indan uyduruyor!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|