|
Ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
balim86 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Oca 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Şub 2019 Saat 13:44 |
Hocam 11 aylık bebeğim gece ateşlendi Burun akıntısı falan Yok yeni diş çıkarıyor ondan olabilir mi hastamı bilemedim ne yapmak gerekir daha önce flixotide kullanmıştık iki gün oldu bırakalı acaba flixotide nebulu bıraktık diye olabilir mi
|
|
![]() |
|
balim86 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Oca 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Doktora götürdüm Boğaz’ı kızarmış şişmiş antibiyotik verdi parol şurup verdi antibiyotik vermesem ne olur dedim gerekli dedi ateşi o yüzden çıkıyor zaten çıkmaya devam eder dedi ne yapmalıyım astım atağını tekrarlar mı antibiyotik kullanmadan Boğaz’ı düzelir mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Iyi kazik(lar) yemissiniz... 1- Bu yasta Astim ha!!!! Sizde inandiniz demek?? Ne diyelim!! 2- Flixotide; bildigin KORTIZON... Atesli hastaliklarda, Bilhassa Griplerde kullanilirsa, bagisikligi baskilayarak, SAHTE bir iyilik hali yaratir.. AMA, kortizon etkisi ile viruslar butun akcigerlere yayilabildigi halde, vucut kortizon etkisi ile bunu farkedemez, 1 hafta sonra cocukta tikanmalar baslar!! Ayrica da; 4 yas altinda kullanilmaz!!! Turkiye'deki PUST doktorlarin en sik kullandiklari sahtekarlik, bu yontemdir. Bu sayede Cocugunuz devamli agir hasta durumundadir. ATES+ Agizda Pis KOKU +Dilin tamamini kaplayan Pas tabakasi yoksa, SAKIN Antibiyotik baslamayin, basladiniz ise, hemen kesin.. Sizin o "astim atagi" dediginiz durum, Flixotide ve benzeri kortizonlu spreylerin etkisi ile olan durumdur.. "Sahtekarligin 3 Safhasi" yazilarimi cok iyi okuyun.. Bir Dusunun bakalim.... Size NIYE bu 11 ay zarfinda hic, Grip tanisi konmadi?? Simdiye kadar hic Grip gecirmemis olmasi tuhaf degilmi??? Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Şub 2019 Saat 20:36 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|