|
Menenjit asisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Unuttum06 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eyl 2018 Konum: Eskisehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 378 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Unuttum06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Şub 2019 Saat 23:00 |
Hocam yazdiginiz yazılara gore menenjit asisini onermiyorsunuz ama arkadaslara tam aciklama yapamadim tam olarak nedeni neydi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118097 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cesitli tiplerde; Meningokok Menenjiti asilari var!! Gecen seneye kadar, Turkiye'de mevcut olan ve sadece HACILARA yapilmasi gerekli olan Meningokok asilari sadece; Afrika'da gorulen Meningokok tiplerine etkilidirler A,C,Y ve W135 tipleri bu tipdir ve Turkiye'de gorulen Meningokok tipi B tipidir. Gecen sene Turkiye'ye gelen ve B tipine etkili olan; Bexsero asisini cocuklara tavsiye ediyorum… Meningok asilari ile ilgili makalemi okusa idiniz, bilirdiniz. Tafsilatli bilgi icin, Yazarlar kismindaki makale listemden bu yazimi bulup okuyun. |
|
![]() |
|
febaa2 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1684 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam merhabalar ben bu asiyi sizi okudugumdan bekliyordum alip yaptiracagim sagolun yalniz cocuklarim 10.5 yas ve 7 yasindalar sağlık ocagi hemsiresi bu isi yapabilir mi kas yada adele nereye olmali birde biraz arastirdim bu yas grubuna en az 2 ay ara ile 2 doz diyor. bu detaylarida zahmet olmassa yazarsaniz cok sevinirim.
bu arada kucuk bir not Türkiyede herseyde oldugu gibi bu da cok maliyetli fiyati bütçesi bizim bigi orta gelirli olan insanlarda yüksek yanlis bir sey yapip heba etmek istemiyorum sağolun varolun saglikla kalin inşallah
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118097 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Detaylari" 80 milyona tek tek ANLATAMAM... Bunun icin, ilk sayfada, "Bexsero ve Grip asilari" diye baslik altinda anlattim.. Bir zahmet, siz okusaniz!!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|