|
Kulak Agrisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aymeh__ ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ara 2016 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Puanlar: 65 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Oca 2019 Saat 09:52 |
Iyi gunler doktor bey ust solunum yolu rahtszligindan sonra kulak agrimiz var oglum 3 bucuk yasinda iki gundur kulagi agriyor once biri agriyordu simdi ikisi de agriyor.iki gundur sabah aksam illadin damla damlattim burundan ama faydasi henuz olmadi dozunu mu arttirmaliyim beklemeli miyim 3 gun kullanilmas gerekiyor sanirim .kulak agrimiz ne zaman nasil gecer gecmis mailleride okudum ama lutfen cvplarin . Kac damla damlatmaliyim 2 damla yeterli olur mu yada gun icinde tekrar mi damlatsam sabah aksam disinda. Allah razi olsun
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118404 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 gunde agri gecmez ise; 5 gune tamamlayabilirsiniz.. 5. gunden sonra, 1 gun ara vermeniz gerekir. ATES devam eder ve/veya aknti olursa; Bactrim surup kullanin. Eski cevaplari okuyun. Gunde:2x2'ser damla....Aralarda agri olursa, ilave doz (2'ser damla) daha yapabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
aymeh__ ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ara 2016 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Puanlar: 65 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Doktor bey bugun 4 gün illadin kullandk sadece ates bugunde olunca doktora goturduk .kulagina bakti cok kotu dedi banada gosterdi kizarikk siyahh fena durumda bactrim istedim onu vermedi klamoks antibiyotik verdi .biraz daha sabredip illadine devammi edeyim 4.gunumuz ateşli ve agrili bactrimde recetesiz vermiyorlar sadece illadin yeterli olur mu bir gun ara verip bi 5 gun daha mi kullanmaliyim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118404 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Iliadin'e devam edin. SAKIN Klamox kullanmayin.. Bactrim harici hicbir ilac; Orta kulak bosluguna gecemez. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Doktor bey ogluma 5 gun soylediginiz olculerde illadin damla kullandim 6. Gun hala agrisi olunca ara verdikten sonra kullanmaya devam ettim ( tabi bu arada dayanamayim doktorun verdigi klamoks antibiyotikte 2 olcek verdim maalesef ) suan ikinci 5 gunun 3 gununude illadin damla kullandim artik agri ates yok illadini 5 gune tekrar tamamlamalimiyim yoksa yeterli midir ?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kesin, agri olursa hemen yeniden baslayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|