|
D vitamini |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Isöz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Oca 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Oca 2019 Saat 17:20 |
Merhaba hocam
Benim oğlum 3 buçuk yaşinda dogdundan beri hic D vitamini vermedim. Çevredekilerin D vitamini böbrek taşi yapıyor ver me demelerinden dolayı. Bacak resmini ekledim x bacak olabilirmi diye şüphelendim. Oğluma ne kadar D vitamini vermeliyim. Teşekkürler
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119144 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
D vitamini eksikligine bagli: X-bacak veya O-bacak YOK... YANLIZ!! Sut icmiyorsa, (gunde enaz 600ml ) buyumesi az ise; boyu 97cm'den az ise, gelisemedigi icin: D vitamini eksikligi anlasilmaz.. Icilen sut ve sutlu gida miktarlari arttikca, buyume hizlandikca, D vitamini ihtiyaci da artar.. |
|
![]() |
|
Isöz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Oca 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oğlum 99cm ve 15 kilodur. süt ve süt ürünlerini çok tüketmektedir. Hergün en az 2 su bardağı süt icmektedir. D vitamini vermek gereklimidir?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119144 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 yasindan sonra, her sene en az 1 ampul Dvit3 icmesi iyi olur..
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tmm hocam. Çok teşekkür ederim..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|