|
parmağa ağırlık düşmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
envberna ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kas 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 194 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Oca 2019 Saat 19:08 |
hocam merhabalar, İzninizle kendimle ilgili bir şey danışmak istiyorum size. 40 yaşında bayanım. bugun 5 kg lık bir dambıl sağ ayağıma düştü. resimde göreceğiniz gibi 3.parmağımın arka tarafı morardı ve şişti. düştüğü yer hafif kanadı hemen tentürdiyot sürdüm buz tuttum. ama buzu on taraftan tutmuşum. arka tarafın şişeceğini hiç düşünemedim. şuan itibariyle hali resimdeki gibi ve ağırıyor. parmağımı hareket ettirip bükebiliyorum. Dr a gitmemi gerektirecek bir durum var mı hocam? Film çektirmem gerekir mi? çok morardığını görünce tedirgin olup size danışmak istedim hocam. 4GP.ME/bbtc/1547049478125.jpg
4GP.ME/bbtc/1547049908397.jpg ne yapmam gerekir hocam yol gösterirseniz çok sevinirim. çok teşekkürler saygılarımla
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Olan olmus.. Bu saatten sonra bir sey gerekmez, kendiliginden duzelir. Sadece tirnak yuzundeki yaraya, gunde:2x1 ve banyolardan sonra, Batticon surun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|