|
TAHLİL |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
kıvanç
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 870 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: TAHLİLGönderim Zamanı: 04 Ara 2018 Saat 07:43 |
|
Sayın hocam kızım 17 yaşında 12.sınıfta bu tahlil geçen mart başında okuldaki tarama isteğinden yaptırmıştık fakat doktora göstermemiştim. Vitamin B12 değerinin(122 pg/ml) çok düşük olduğunu farkettim ,şimdi yeni bir tahlil yaptıralım mı? Bu tahlile göre tedavi verirmisiniz? Ayrıca üniversite hazırlık aşamasında olduğu için yoğun hafıza kullanmak zorundalar doğru düzgün yemek yok okulda yemiyor akşamdan akşama 1 öğünde ne yerse o. Şimdiden teşekkür ederim emeğinize sağlık. [/IMG]Düzenleyen kıvanç - 04 Ara 2018 Saat 08:01 |
|
|
Allahım yavrularımızı daima iyilerle karşılaştır .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Ara 2018 Saat 19:33 |
|
Son 2 senenin, en muhtesem SAHTEKARLIGI bu cocuklarda B12 bakilmasidir.. Bu testi isteyen salaklara kanmayin, paraniza yazik.. Sut, mama, et, yumurta yiyebilen hicbir kimsede B12 eksikligi olmaz. B12 eksikligi Sadece yaslilikta gorulen Pernisioz Anemi denilen ve mide de "intrinsic Factor" denilen maddenin eksik oldugundan, B12 vitaminin emilememesi sonucu olusur. Turk cocuk doktorlarinin pek ciddiye almayin.. |
|
![]() |
|
kıvanç
Kıdemli Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Ara 2018 Saat 22:33 |
|
Tamam hocam diğer değerler ?tahlil resmi açılmadımı acaba?
D3 hidroksi 21.16 ng/ml sonuç. d3 vitamini 1 adet ampül martta verdim 1 adet ekimde .Yeterli mi? Düzenleyen kıvanç - 04 Ara 2018 Saat 22:36 |
|
|
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Ara 2018 Saat 04:48 |
|
Cok dusuk!! Bu ay icirin, 1 ay sonra tekrar icirin.. Bu cocuk hicmi gunese cikmadi??? Veya cikti da, cok yuksek dereceli "Gunes kremi" mi kullandiniz.
|
|
![]() |
|
kıvanç
Kıdemli Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Ara 2018 Saat 07:45 |
|
Ah hocam istanbuldayız sitemizde açık havuz var, yazları 2 ayrı zamanda güneye tatile gideriz, güneş kremi kullanmaz,2012 denberi heryıl 1 tane veriyorum fakat;
* benim kızım çok inat "ben güneşlenmeyi sevmiyorum ,bronzlaşmayı sevmiyorum "deyip sadece 1-2 gün kızarıp çıkıyor .Bide güneşten uzak kalanlarda yıllar içinde deride güneşe aşırı hassasiyet oluştuğu kanısına vardım doğrumudur? hemen kızarıyorlar,bende ve oğlumda olmuyor. *2 ampül yeterlimi 1 er ay arayla? Düzenleyen kıvanç - 05 Ara 2018 Saat 09:49 |
|
|
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Ara 2018 Saat 20:00 |
|
1- Cok acik beyaz tenlilerde "kizarma" olur.. Bu tiplerin ilk gunlerde semsiye altinda yanmalari uygundur. Sonradan dogrudan gunese cikabilirler. 2- Sadece acigi kapamaya yeter.. Ikinci ampulden sonra, (eger hic gunese cikmiyorsa) 6 ayda bir, Yoksa senede 1defa; 1 ampul almasi yeterlidir.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 05 Ara 2018 Saat 20:01 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|